KontogianniKondyliaTUVΗ Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι παραδοσιακά πρωτοπόρος στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια διευρύνονται από καθαρά τεχνικά αντικείμενα έως όλα τα επίπεδα επαγγελματικής εξέλιξης και εκπαίδευσης management. Η συνεργασία μας με το GoSeminars.gr συνεισφέρει αποτελεσματικά στη διάδοση των σεμιναρίων μας και στην άμεση και άρτια επαφή μας με το κοινό που διψά για γνώση και κατάρτιση. Ευχόμαστε να είναι πάντα αμοιβαία επωφελής και ικανοποιητική, όπως έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια!

Κονδυλία Κοντογιάννη
Διεύθυνση Εκπαίδευσης
TÜV HELLAS (TÜV NORD)

AstroprovatoΑπό τη συνεργασία μας με τη GoSeminars.gr, δεν είμαστε απλά ευχαριστημένοι αλλά και ευγνώμων. Βοήθησε το εργαστήριό μας στην αρχή της δημιουργίας του να 'εκτοξευτεί' μέσα σε τρεις μήνες. Νομίζω είναι περιττό να αναφερθεί το πόσο εξυπηρετικοί και συνεπείς είναι οι άνθρωποι της GoSeminars.gr, και θέλω να αναφέρω πιο συγκεκριμένα τη Μαρία Σφυρή και την άμεση ανταπόκρισή της σε όλες τις ανάγκες μας. Για εμάς έχει αποδειχτεί ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ευχαριστούμε πολύ.

Διαμαντή Ελένη
Υπεύθυνη
του Κέντρου Αστροπρόβατο, σεμινάρια Τεχνών & Γραμμάτων

KentroProlipsis finalΜετά από σχεδόν τρία χρόνια άψογης συνεργασίας με το GoSeminars.gr, είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες του, την συνέπεια και τον αμιγή επαγγελματισμό του. Ευχόμαστε απο καρδιάς καλή συνέχεια.

Βέννος Κωνσταντίνος
Διευθυντής
του Κέντρου Πρόληψης & Συμβουλευτικής

EuroLogicΣε λίγες μέρες, συμπληρώνονται δύο χρόνια συνεργασίας με το GoSeminars.gr. Οι άνθρωποι του GoSeminars.gr είναι ακριβείς, συνεπείς, εξυπηρετικοί, πραγματικοί επαγγελματίες. Είναι ένας αξιόπιστος, πολύτιμος συνεργάτης, στη προσπάθειά μας να κάνουμε γνωστές στο Ελληνικό κοινό, τις Σειρές Μαθημάτων που προσφέρουμε.

Θ. Αλεγκάκης
Διευθυντής
της Euro Logic

ToniaAntwnaΕξεπλάγην ευχάριστα από τη συνεργασία μου με το Goseminars.gr. Είναι ακριβείς και συνεπείς, ένας συνδυασμός δύσκολος. Τους εύχομαι να διατηρήσουν τα επίπεδα επαγγελματισμού και την ποιότητά τους.

Τόνια Αντωνά
Συνιδρυτής
Του Κέντρου Ψυχικής Υγείας 'Συνείδηση'

CoiffureConceptΘέλεις να σε ακούσει όλος ο κόσμος, να μάθουν τι κάνεις. Θέλεις να έχεις υποστήριξη και βοήθεια. Θέλεις κάποιον να μιλήσει για εσένα. Πολλές ανησυχίες σε πλημμυρίζουν όταν έχεις μία εργασία που θέλεις να πάει καλά. Και πολλές φορές λιγοστά εργαλεία για προώθηση. Το GoSeminars.gr μου έδωσε ασφάλεια, μου έδωσε τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειαζόμουν. Μου έδωσε τη δύναμη να διευρύνω αυτό που κάνω και αγαπώ. Με μία υπέροχη συνεννόηση, με παράλογα λογικές τιμές, με συνέπεια, με άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά μου, είναι εκεί σε κάθε μου βήμα. Είναι σαν να έχω έναν μόνιμο συνεργάτη, έναν μόνιμο προστάτη και οδηγό. GoSeminars.gr σας ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία μας!! Σας ευχαριστώ για τα αποτελέσματά της!

Σύρου Δήμητρα
Ηθοποιός, Σκηνοθέτις, Δασκάλα Υποκριτικής
Acting How?

eduGo PanAigaiouTo GoSeminars.gr είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης ο οποίος συμβάλει αποτελεσματικά στην αμεσότερη επικοινωνία των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το ευρύ κοινό. Στα δύο χρόνια που πέρασαν, η συνεργασία μας ήταν άψογη και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γι' αυτό.

Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

You are not allowed to copy this image!
Το Ελληνικόν Ινστιτούτον Αιγυπτιολογίας είχε προσφάτως την ευκαιρία να συνεργασθεί με την GoSeminars.gr. Πρόκειται για Εταιρεία διεπόμενη από υψηλή ποιότητα εργασίας και αμιγή επαγγελματισμό. Ενώ το σύνηθες στην Ελλάδα είναι οι άσκοπες συζητήσεις, η συνεργασία με την GoSeminars.gr έδειξε ότι υφίστανται λιγοστές και φωτεινές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Ο,τι ζητήσαμε έγινε αμέσως, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η διαφήμηση ήταν άμεση και απολύτως επιτυχής, ενώ ικανό ποσοστό των Συμμετεχόντων στο νέο Σεμινάριο Αιγυπτιολογίας του Ε.Ι.Α. προήλθε από την εν λόγω διαφήμηση. Ευχαριστούμε και οπωσδήποτε θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας στο μέλλον. !

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Αιγυπτιολογίας

TUV-AustriaTo GoSeminars είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ χρήσιμος και ενημερωμένος ηλεκτρονικός οδηγός αναζήτησης των σημαντικότερων σεμιναρίων πανελλαδικώς, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει άμεσα εκείνο που τον ενδιαφέρει. Πέραν όμως από αυτό, για την TÜV AUSTRIA HELLAS, είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που στελεχώνεται από άριστους επαγγελματίες, πρόθυμους να αφουγκράζονται τις ανάγκες μας, αναζητώντας γρήγορα και άμεσα τη βέλτιστη λύση για τον Οργανισμό μας. Γι’ αυτό το λόγο, αποτελεί για εμάς μια σταθερή επιλογή για την προβολή των υπηρεσιών μας και για την παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Βασιλική Μυλωνά
Head of Marketing & Corporate Communication Department
TÜV AUSTRIA HELLAS

EuepixeireinΣε συνέχεια της ετήσιας συνεργασίας της εταιρίας μας ΕΥΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με το GoSeminars.gr, μας δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψουμε ένα πολύτιμο υποστηρικτή του στόχου μας. Το GoSeminars.gr είναι ένας συνδυασμός υπηρεσιών, μια αξιόπιστη – έγκυρη και έγκαιρη πηγή πληροφόρησης σε θέματα εκπαίδευσης και μια ομάδα συνεργατών που φροντίζουν για την άμεση ανταπόκριση τους στη μέχρι τώρα επικοινωνία μας. Στην κοινή προσπάθεια μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκπαίδευση, τέτοιες συνεργασίες είναι απαραίτητες. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του GoSeminars.gr και θεωρούμε ότι η συνεργασία μας αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία!

Χρύσα Σωτηράκη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Ευεπιχειρείν Σεμινάρια – Εκπαίδευση

anna solomouΕίναι πάντα ευχάριστο να ανακαλύπτεις πως ο νέος σου συνεργάτης προσφέρει ακριβώς ότι έχει υποσχεθεί! Η συνεργασία της Σχολής Αυτογνωσίας με το GoSeminars.gr είναι άμεση, με απλές διαδικασίες και μετρήσιμα αποτελέσματα. Το κοινό που έλαβε υπηρεσίες της Σχολής μας μέσω του GoSeminars.gr ήταν καλά ενημερωμένο και υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.

Anna Solomou
Human Systems Consultant
Σχολή Αυτογνωσίας

KotsikasΗ WINSteps ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στην Ελληνική αγορά την πιο δύσκολη περίοδο της τελευταίας δεκαετίας . Με το ξεκίνημά της στις αρχές του 2012, προσφέρει Συμβουλευτικές υπηρεσίες, κυρίως Εκπαιδευτικού χαρακτήρα, σε Εταιρείες αλλά και Ελεύθερους Επαγγελματίες, με στόχο την Ανάπτυξη Συνεργασιών και Πωλήσεων. Από τους ‘Συνεργάτες της’ για την επικοινωνιακή της τακτική έχει απόλυτη ανάγκη σε κάθε ενέργειά της: Αμεσότητα, Ανταποδοτικό όφελος, Δημιουργία σχέσης Εμπιστοσύνης βασισμένη σε πράξεις. Για το ξεκίνημά αλλά και την εδραίωση κάθε προσπάθειας της WINSteps όλα τα παραπάνω και απαιτούνται αλλά και προσφέρονται υπεύθυνα προς κάθε κατεύθυνση. Από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησής μας έως και σήμερα με τον Συνεργάτη μας GoSeminars.gr οι παραπάνω ανάγκες μας υπερκαλύπτονται. Η συμβολή του δε στην πορεία μας είναι πολύ σημαντική.

Βασίλης Κοτσίκας
Γενικός Διευθυντής
WINSteps

CoiffureConceptΜετά από μόλις λίγους μήνες συνεργασίας με το GoSeminars.gr, και παίρνοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις μας για ποιοτικές, άμεσες αλλά και αξιόπιστες υπηρεσίες που πάντα ζητούμε από τους συνεργάτες μας, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο την ηγεσία της ηλεκτρονικής σας σελίδας όσο και ένα από τα αξιόλογα στελέχη σας, την Κα Μαρία Σφυρή, που ως αρωγός, σύμμαχος και υποστηρικτής, φροντίζει να καλύπτει άκρως επαγγελματικά τις ανάγκες μας για επικοινωνία και προβολή του έργου μας! Το GoSeminars.gr για την Coiffure Concept Seminars είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στην ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται για την Δια Βίου Μάθηση, ένας αξιόπιστος φορέας καταχώρησης και διαφήμισης των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Σεμιναριακού μας Κέντρου, αλλά και πάντα επίκαιρος και έγκυρος τόσο για το εκάστοτε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα όσο και για τον κάθε επικείμενο Σπουδαστή. Θεωρώ επιτακτική ανάγκη στους καιρούς που διανύουμε να επιβραβεύουμε τέτοιου είδους επαγγελματίες, λέγοντας έστω ένα ευχαριστώ!

Αθηνά Ι. Ψυλλάκη
Διευθύντρια Σπουδών
Του Σεμιναριακού Κέντρου Coiffure Concept Seminars

projectyoulefkofontoΤο GoSeminars.gr αποτελεί ένα εξαιρετικό website ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν στο χώρο της εκπαίδευσης. Με την συνεχή συνεργασία μας από το 2012 έχουμε καταφέρει να προβάλλουμε άριστα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε αξιόπιστους συνεργάτες όπως το GoSeminars.gr. Με βεβαιότητα συστήνουμε το GoSeminars.gr σε μελλοντικούς συνεργάτες.

Κατερίνα Θεοφανίδου
Διευθύντρια
projectyou Συμβουλευτική Οργανωτική ΕΠΕ

AthinaEkpSymvouloiΓια την «Αθηνά Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι» το GoSeminars.gr είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για την προώθηση των σεμιναρίων. Είναι ένα δίκτυο καλά οργανωμένο που στόχο έχει τη σωστή και αποτελεσματική προώθηση των σεμιναρίων σε ένα μεγάλο κοινό. Η επαγγελματική προσέγγιση και η αμεσότητα στις απαιτήσεις είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η συνεργασία μας είναι άψογη και αποτελεσματική. Χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας και το πνεύμα εργασίας μας.

Νανά Τσουμάκη
Σύμβουλος Εκπαίδευσης
Αθηνά Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι

Peri psyxisΣε κάθε επαγγελματικό ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκει κανείς αξιόλογους συνεργάτες που θα τον βοηθήσουν να θέσει τις βάσεις της επαγγελματικής του πορείας. Το ʽʽπερί Ψυχήςʼʼ ως κέντρο σεμιναρίων και συμβουλευτικής υποστήριξης μέσα από την συνεργασία του με το GoSeminars.gr μπόρεσε να προβάλλει τις υπηρεσίες του και να αποκτήσει ένα δυναμικό πελατειακό δίκτυο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το GoSeminars.gr και ιδιαίτερα την Μαρία Σφυρή για την άμεση ανταπόκριση σε όλες τις ανάγκες του κέντρου μας. Ο επαγγελματισμός τους συνδυασμένος με την καλή θέληση και την διάθεση για επικοινωνία φάνηκε να λειτουργεί περίφημα και να αποδίδει εξαιρετικά. Εκ μέρους όλων των συνεργατών του ''περί Ψυχής'' σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία!

Λίλιαν Καρρά
Υπεύθυνη Κέντρου Σεμιναρίων και Συμβουλευτικής
“περί Ψυχής”