Τη σημερινή εποχή, περισσότερο από ποτέ, ο Πελάτης δυσκολεύεται στις αγορές του, υπολογίζει τα χρήματα του, αξιολογεί προσεκτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που του προσφέρονται και συγκρίνει τις επιλογές του, πριν, αλλά και μετά την αγορά τους.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η συνοπτική παρουσίαση των βασικών απαιτήσεων του προτύπου ISO 13485:2016, η ανάλυση της μεθοδολογίας διαχείρισης κινδύνων σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και η κατανόηση των βασικών νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν την παραγωγή, αποθήκευση και διανομή των Ι/Π. Τέλος η παρουσίαση των βασικών απαιτήσεων υλικοεπαγρύπνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Στο διήμερο σεμινάριο 16 ωρών θα αναλυθούν μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 14064-Μέρος 1:2018: Προδιαγραφή με καθοδήγηση σε επίπεδο οργανισμού για την ποσοτικοποίηση και την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου και απορροφήσεων.
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι η παροχή βασικής γνώσης μετρολογίας, όπως αυτή εφαρμόζονται μέσω των προσεγγίσεων του ISO (Οδηγοί ISO GUM, ISO VIM, η σειρά Προτύπων ISO 5725). Δίνεται έμφαση και εξειδίκευση σε τεχνικές οι οποίες μπορούν να είναι χρήσιμες για την υποστήριξη εργαστηρίων δειγματοληψιών, δοκιμών ή/και διακριβώσεων στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του Προτύπου ISO/IEC 17025:2017.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε Στελέχη της Βιομηχανίας που είναι επιφορτισμένα με την τήρηση των μεθόδων της «Αντιεκρηκτικής Προστασίας» και την αποφυγή δημιουργίας «Επικίνδυνων Ατμοσφαιρών», καθώς και στους Τεχνικούς Ασφαλείας διαφόρων ειδικοτήτων που καλούνται να εκτιμήσουν τους κινδύνους για να λάβουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας που πρέπει να παρθούν σε περιπτώσεις δημιουργίας εκρήξιμων ατμοσφαιρών.
Παρακολουθώντας το σεμινάριο Food Defence, θα κατανοήστε πώς να δημιουργήσετε, να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε συνεχώς τo Food Defence Plan – FDP, σε επιχειρήσεις τροφίμων, καταστήματα λιανικής τροφίμων και επιχειρήσεις εστίασης.
Αυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο για εκείνους που αναλαμβάνουν εσωτερικές περιβαλλοντικές επιθεωρήσεις ή που θα πρέπει να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να εφαρμόζουν προγράμματα εσωτερικών επιθεωρήσεων. Το σεμινάριο είναι επίσης χρήσιμο για τους επικεφαλής ομάδων και τους προϊσταμένους ΣΠΔ, οι οποίοι προσπαθούν να διευρύνουν την ευαισθητοποίησή τους σε περιβαλλοντικά θέματα προκειμένου να βελτιώσουν τη συνολική συμβολή τους στην επιτυχία της επιχείρησης. Το σεμινάριο δεν απαιτεί προηγούμενο εμπειρία στις επιθεωρήσεις ή στην περιβαλλοντική διαχείριση.
Το μεταβαλλόμενο και άκρως απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον επιβάλλει τη βέλτιστη επιλογή και τη συνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων κάθε επιχείρησης.
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των τεχνικών αξιολόγησης του κινδύνου που περιέχονται στη νέα έκδοση του Διεθνούς Προτύπου IEC 31010:2019, Risk management — Risk assessment techniques.
Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί λογαριθμικά οι διαφορές στο επαγγελματικό πεδίο ανάμεσα στους εργοδότες και τους εργαζομένους που ανήκουν στην generation Z. (ηλικίες 18-30 ετών), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ελλείψεις σε επίπεδο προσωπικού, παράπονα και κακές εργασιακές σχέσεις.
Το σεμινάριο αποσκοπεί στη κατάρτιση Εργαζομένων στη βιομηχανία συσκευασιών, Στελεχών Παραγωγής QA και R&D, Αγοραστών και Συμβούλων σε επιχειρήσεις τροφίμων στα βασικά των υλικών συσκευασίας, την τρέχουσα γνώση με στόχο την ορθή επιλογή υλικών για τις ανάγκες τους.
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις αλλαγές που αφορούν στη νέα έκδοση του IFS FOOD V8.
By the end of this training, users will become acquainted with the new and most important requirements of IFS HPC Ver 3, as well as the certification process.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνεται σχολιασμός του περιεχομένου και των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22716, σε συνδυασμό με συζήτηση και παράθεση παραδειγμάτων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να αντιληφθεί τις βασικές απαιτήσεις και τις γενικές αρχές του προτύπου, να διαπιστώσει σημεία και πρακτικές που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν, ώστε να βελτιωθεί μία επιχείρηση καλλυντικών.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προσέγγιση των αρχών διαχείρισης ποιότητας και των απαιτήσεων του προτύπου EN 15224:2012, για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και διαχείριση των πηγών κινδύνου στις κλινικές διεργασίες, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παροχής υπηρεσιών υγείας στον Δημόσιο ή ιδιωτικό Τομέα.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται.
This comprehensive training program is designed to equip professionals with the knowledge and skills necessary to understand, measure, and manage Scope 3 emissions.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπου είναι εφαρμόσιμο.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της εργασιακής συνέντευξης σαν εργαλείο αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού από την πλευρά της επιχείρησης και αξιοποίησης ευκαιριών από την πλευρά των εργαζομένων.
Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους συμμετέχοντες στις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στις εργασίες της βιομηχανικής παραγωγής.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.