ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα αποτελούν ένα βασικό και σημαντικό παράγονται κινδύνου στην Βιομηχανία Τροφίμων. Ο αριθμός των ατόμων που εμφανίζουν αλλεργίες σε συγκεκριμένα τρόφιμα, αυξάνεται διαρκώς.
Στόχος τους σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και τις ορθές πρακτικές για την διαχείριση των αλλεργιογόνων στην Βιομηχανία Τροφίμων καθώς και τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ύπαρξη αλλεργιογόνων συστατικών στα τρόφιμα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει τον τρόπο διαχείρισης των αλλεργιογόνων στην βιομηχανία, την βασική νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα και τον τρόπος επισήμανσης αυτών.

Περιεχόμενα:

- Τι είναι τα αλλεργιογόνα και τι προκαλούν
- Διαχείριση αλλεργιογόνων στη Βιομηχανία (Βασικές Αρχές)
- Νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα
- Επισήμανση Αλλεργιογόνων

Απευθύνεται σε:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την Ποιότητα, Έρευνα & Ανάπτυξη, Παραγωγή, Νομοθεσία Τροφίμων, κτλ

Εισηγητές: Ισίδωρος Δαλέζιος, Μαρία Φραγκιαδάκη

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 05-07-2019 09:00
Λήξη 05-07-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €200.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Ισίδωρος Δαλέζιος, Μαρία Φραγκιαδάκη
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas