ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση στο περιεχόμενο του ISO 15189 για την πιστοποίηση των εργαστηρίων κατά ISO 9001, τη διαπίστευση των εργαστηρίων κατά ISO 15189 και γενικότερα την κατανόηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας στο χώρο της εργαστηριακής ιατρικής.

Περιεχόμενα:

Εισαγωγή στα πρότυπα ISO. Πιστοποίηση και Διαπίστευση Αρχές διαχείρισης ολικής ποιότητας - Προετοιμασία εργαστηρίου για διαπίστευση κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012. Βασικά βήματα. Απαιτήσεις για την Διοίκηση. Τεχνικές απαιτήσεις -Υποδομή και περιβάλλον - Υγεία και ασφάλεια στον χώρο του Εργαστηρίου - Εξοπλισμός έλεγχος και συντήρηση - Διακρίβωση μετρητικών οργάνων - Ιχνηλασιμότητα - Αιμοληψία και διακίνηση δειγμάτων - Προ-αναλυτικές - Αναλυτικές και Μετά-αναλυτικές διαδικασίες - Έκδοση αποτελεσμάτων - Επαλήθευση και επικύρωση αναλυτικών μεθόδων κλινικών δοκιμών - Εσωτερικός και Εξωτερικός Έλεγχος ποιότητας στο Κλινικό Εργαστήριο. Συμμετοχή σε διεργαστηριακά σχήματα - Εκτίμηση της αβεβαιότητας των μεθόδων.
Ειδικά θέματα: -Προστασία των ιατρικών δεδομένων. Δήλωση εμπιστευτικότητας - Ασφάλεια του πληροφοριακού συστήματος του Εργαστηρίου (LIS) - Κώδικας δεοντολογίας στην Εργαστηριακή ιατρική.

Απευθύνεται σε:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Υπεύθυνους Ποιότητας και το προσωπικό των εργαστηρίω (αιματολογικά, βιοχημικά, ανοσολογικά, ειδικά εργαστήρια γεννητικής) καθώς και συμβούλους που αναπτύσσουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στο τομέα της Εργαστηριακής Ιατρικής.

Εισηγητές: Μαρία Στυλιανουδάκη

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-06-2019 09:00
Λήξη 14-06-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €320.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μαρία Στυλιανουδάκη
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas