Σχεδιασμός Κλινικών δοκιμών και Ανάλυση μέσω R

OPA elearning

Το πρόγραμμα έχει σκοπό να κάνει μια εισαγωγή στο σχεδιασμό κλινικών δοκιμών και στην ανάλυσή τους μέσω της γλώσσας R. Ο σχεδιασμός θα περιλαμβάνει τύπους μετρήσεων, Τύπους σχεδιασμών για τις κλινικές μελέτες, τον προσδιορισμό μεγέθους δείγματος, διαδικασίες τυχαιοποίησης, προσδιορισμό ισχύος και ενδιαμεσες αναλύσεις. Η ανάλυση περιλαμβάνει προσδιορισμό πληθυσμού προς ανάλυση, απλές αναλύσεις αλλά μια εισαγωγή σε συνθετότερες όπως πολλαπλή παλινδρόμηση και λογιστική παλινδρόμηση, καθώς και την εισαγωγή σε έννοιες όπως ανάλυση υποομάδων και αλληλεπίδραση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών.
  • Σε αποφοίτους ιατρικών σχολών ή γενικότερα σχολών της υγείας ή σε επαγγελματίες της υγείας.
  • Σε στελέχη επιχειρήσεων στο χώρο της υγείας που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες σχεδιασμού και ανάλυσης δεδομένων που προέρχονται από κλινικές δοκιμές.

Η «αξία» του προγράμματος

Οι εκπαιδευόμενοι χτίζουν στη διάρκεια του προγράμματος βήμα βήμα το επαγγελματικό τους προφίλ με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων που διδάσκονται στο πρόγραμμα αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές από καταξιωμένους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που παρέχονται στο πρόγραμμα.Με την παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίζουν τους βασικούς σχεδιασμούς μιας κλινικής δοκιμής, να προσδιορίζουν το κατάλληλο μέγεθος δείγματος, να μπορούν να υλοποιούν μια απλή τυχαιοποίηση και να πραγματοποιούν μια απλή ανάλυση μιας κλινικής δοκιμής τύπου cross-sectional.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 50 ώρες

Εισηγητής: Βασδέκης Βασίλειος, Καθηγητής, ΟΠΑ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 17-10-2019 00:00
Λήξη 17-01-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €400.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Βασδέκης Βασίλειος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas