Μάθε το ERP της Soft1

Μηχανογραφημένη Λογιστική: Εμπορική-Οικονομική Διαχείριση


Δείγμα βιντεο-μαθήματος

Δείγμα από τις δραστηριότητες του μαθήματος


Θέλεις να μάθεις:

  • Να έχεις όλα τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών της εταιρείας που εργάζεσαι συγκεντρωμένα σε ένα λογισμικό;
  • Να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά παραγγελίες, αγορές, πωλήσεις, οικονομικές προσφορές, επιστροφές και τα χρεωστικά ή πιστωτικά υπόλοιπα πελατών/προμηθευτών;
  • Να δημιουργείς αναφορές αποθεμάτων, κινήσεων, κόστους και κέρδους, και να υλοποιείς εντολές εργασίας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου;
  • Να παρακολουθείς το επίπεδο του στοκ καθώς και τις σχετικές μεταβολές του σε πραγματικό χρόνο;
  • Να εντυπώνεις τα παραστατικά κάθε πώλησης;

Η εκμάθηση και η χρήση του προγράμματος ERP της Soft1 είναι η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Μία σύγχρονη λύση εμπορικής διαχείρισης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

  • Ένα πρόγραμμα που δεν λείπει σχεδόν από καμιά αγγελία για εργασία σε θέση γραμματείας, γραφείου, λογιστηρίου και αποθήκης.
  • Ένα πρόγραμμα που ουσιαστικά  δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι με εξαιρετικά εύκολο τρόπο τις παραγγελίες, τις αγορές, τις πωλήσεις και τις επιστροφές των προϊόντων της επιχείρησής  και να δημιουργείς αναφορές αποθεμάτων, κόστους και κέρδους, και όλα αυτά με αξιοπιστία, ασφάλεια δεδομένων και ευκολία χρήσης.

Με το σεμινάριο αυτό αποκτούνται όλες οι γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινή λειτουργία οποιασδήποτε μικρομεσαίας επιχείρησης ή ελεύθερου επαγγελματία/ επιτηδευματία με Β ή Γ κατηγορίας βιβλία μέσω της χρήσης του λογισμικού της Softone (http://www.softone.gr/). Είναι απαραίτητο σε όσους θέλουν να εργαστούν ως:

  • Γραμματείς.
  • Βοηθοί σε λογιστικά γραφεία/λογιστήρια εταιριών.
  • Υπεύθυνοι για την παραγγελία και διακίνηση προϊόντων (αποθηκάριοι).
  • Άτομα για θέσεις υπαλλήλου γραφείου.

Απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους που δεν έχουν εξοικείωση και προϋπηρεσία στη χρήση παρόμοιων προγραμμάτων.
  • Ανέργους που θέλουν ενταχθούν εκ νέου στην αγορά εργασίας και αναζητούν επιπλέον εφόδια.
  • Στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν επιπλέον κατάρτιση, ώστε να αξιοποιούν αποτελεσματικότερα τα εργαλεία που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στη εμπορική και οικονομική διαχείριση των δράσεων τους.
  • Δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις λογιστικής.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να πιστοποιηθούν με το Πιστοποιητικό Εμπορικής και Οικονομικής Διαχείρισης Επιχειρήσεων με τη Xρήση Η/Υ της Vellum

Σχετικά με το σεμινάριο

Το σεμινάριο προσφέρεται σε δύο επίπεδα για να μπορεί κάθε σπουδαστής να επιλέξει αυτό που επιθυμεί.

To CRM προσφέρεται και ως μεμονωμένο σεμινάριο με κόστος 60€


Επίπεδο 1

Το Soft1 ERP Χρήστης Επίπεδο 1 αποτελεί το βασικό κορμό για την κατανόηση της φιλοσοφίας της εφαρμογής και της Εμπορικής Διαχείρισης. Για να το παρακολουθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο πρέπει να έχετε υπολογιστή ή laptop (όχι tablet) για να εγκαταστήσετε το λογισμικό το οποίο παρέχεται δωρεάν στους σπουδαστές του μαθήματος. 

Περιεχόμενα 1ου Επιπέδου (Εμπορική Διαχείριση)

Στο Επίπεδο 1 το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη διδασκαλία βασικών γνώσεων με τη χρήση των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες σε ένα λογιστήριο εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα:

  • Γίνεται ανάλυση του περιβάλλοντος του Soft1 (User Interface), και των βασικών λειτουργικών δυνατοτήτων και εργαλείων στην εμπορική διαχείριση
  • Δίνονται παραδείγματα για την ορθή χρήση θεμελιωδών εργασιών της εφαρμογής.
  • Τέλος, έπειτα από την ολοκλήρωση της εκάστοτε ενότητας, επιλύονται μέσα από σχετικές ασκήσεις οι απορίες πάνω στο περιεχόμενο της ενότητας.
  • Υπάρχει η δυνατότητα της επικοινωνίας με τον καθηγητή μέσω Viber ή e-mail.

Όλοι οι συμμετέχοντες που έχουν συμπληρώσει τον προβλεπόμενο χρόνο παρακολούθησης (18 ώρες για το επίπεδο 1) και αφού στείλουν την τελική επαναληπτική άσκηση που θα τους ανατεθεί, θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης που θα συνυπογράφεται από τον Διευθυντή της Interactive Education και τον εκπαιδευτή της Soft1 γι το ERP.

Επίπεδο 2

Στο δεύτερο επίπεδο (Soft1 ERP  Level 2) το οποίο περιλαμβάνει και το επίπεδο 1, ο σπουδαστής θα έλθει σε επαφή και με τα πιο εξειδικευμένα κεφάλαια του μαθήματος, που περιέχουν όλα όσα πρέπει να ξέρει για να εργαστεί σε ένα γραφείο ή Λογιστήριο, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να πιστοποιηθεί (προαιρετικά) με το Πιστοποιητικό Εμπορικής και Οικονομικής Διαχείρισης Επιχειρήσεων με τη Xρήση Η/Υ της εταιρείας Vellum (φορέας πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού αναγνωρισμένος από τον ΕΟΠΠΕΠ)

Στο επίπεδο 2 έχει προστεθεί και το CRM ως εταιρικό μέσο επικοινωνίας, καθώς και η Διαβίβαση Ηλεκτρονικών τιμολογίων μέσω του e-timologio ή του My Data (Ηλεκτρονική Τιμολόγηση) καθώς η ΑΑΔΕ επιτρέπει (υπό προϋποθέσεις) τη σύνδεση στο My Data υφιστάμενων εγκαταστάσεων ERP και είναι μια από τις βασικές αιτίες για την αύξηση στη ζήτηση χρηστών ERP.

Διαβάζω εδώ τι είναι η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση.

Διδασκόμενη εφαρμογή ERP SOFT1 στις εκδόσεις Classic και Soft1 6 Series

 

                                                                              1. Περιβάλλον Classic                                                                       2. Περιβάλλον Series 6

Καθημερινή παρακολούθηση της προόδου των μαθητών

Διαβάζω εδώ πως χορηγούνται οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης και τα Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης.

Στόχος μας οι απόφοιτοί μας να είναι πλήρως καταρτισμένοι.

Τρόποι υλοποίησης και Διάρκεια σεμιναρίου

1. Με φυσική παρουσία στην έδρα μας (Παπαναστασίου 7, Αιγάλεω) με την παρουσία πεπειραμένου εκπαιδευτή:

Επίπεδο 1: Διάρκεια σεμιναρίου 18 ώρες (9 φορές Χ 2 ώρες).

Επίπεδο 2 (Περιλαμβάνει και το Επίπεδο 1): Διάρκεια σεμιναρίου 26 ώρες με επιπλέον μελέτη και ασκήσεις προετοιμασίας για την πιστοποίηση.

2. Μέσω των Ηλεκτρονικών μας τάξεων (Blended learning: Μελέτη του υλικού από την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης με ζωντανή σύνδεση με τον καθηγητή:

- Διάρκεια πρόσβασης στο υλικό 120 ημέρες (3 μήνες).

- Διάρκεια ζωντανών συνδέσεων κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ίδια με τη φυσική παρουσία. Η τάξη ξεκινάει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και οι σπουδαστές προχωράνε όλοι μαζί (όπως γίνεται στις τάξεις με φυσική παρουσία). Οι απορίες πρέπει να αποστέλλονται πρώτα με μαιλ για να ομαδοποιούνται.

3. Μέσω της πλατφόρμας μας https://school-corner.schoolessons.gr/  (e-learning/ασύγχρονη τηλεκατάρτιση) με άμεση έναρξη και ελεύθερη παρακολούθηση (όσες ώρες την ημέρα θέλετε):

Διάρκεια πρόσβασης στο υλικό 120 μέρες (3 μήνες). Επίλυση τυχόν αποριών μόνο με μαιλ ή μέσω του φόρουμ του μαθήματος. Δυνατότητα επέκτασης των ημερών παρακολούθησης.

4. Ιδιαίτερα ΑΤΟΜΙΚΑ μαθήματα με φυσική παρουσία (Αιγάλεω και Νίκαια) ή μέσω ίντερνετ (Zoom, Skype) σε όλη την Ελλάδα τις ώρες που σε εξυπηρετούν (πρωινά, απογευματινά, βραδινά) με άμεση έναρξη. Χωρίς τις καθυστερήσεις και τη φασαρία του τμήματος!

Κόστος σεμιναρίου: 

1. Επίπεδο 1 (Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση): Κόστος 190€

1.1 Επίπεδο 1 (με Φυσική Παρουσία ή Σύγχρονη τηλεκατάρτιση): Κόστος 220€

1.2 Επίπεδο 1 (Ιδιαίτερα μαθήματα): Κόστος 150€ / 12 ώρες.

2. Επίπεδο 2 (περιλαμβάνει και το Επίπεδο 1- Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση με καθημερινή επαφή με τον καθηγητή μέσω viber): Κόστος 240€ 

2.2 Επίπεδο 2 (περιλαμβάνει και το Επίπεδο 1 - με Φυσική Παρουσία ή Σύγχρονη τηλεκατάρτιση ή μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων): Κόστος 260€

3. Πιστοποίηση σπουδών (προαιρετική): Κόστος 120€

4. Βεβαίωση παρακολούθησης ΔΩΡΕΑΝ, (με όριο απουσιών 5% και παράδοση επαναληπτικής άσκησης).

Παρέχονται σε όλους:

- Σημειώσεις και Ασκήσεις προετοιμασίας για την πιστοποίηση (past papers με τη λύση τους) με όποιον τρόπο και αν παρακολουθούν.

- Πρόσβαση στην πλατφόρμα e-learning της Interactive Education για 2 - 5 μήνες. 

- Όλοι οι μαθητές παραλαμβάνουν το λογισμικό της Soft1 για συνεχή εξάσκηση στο σπίτι τους.

- Συνεχής επικοινωνία με τον καθηγητή για την επίλυση των αποριών μέσω viber.

- Εξόφληση σε 1 ή 2 δόσεις.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέσω της φόρμας που ακολουθεί, σημειώνοντας στα σχόλια το επίπεδο που θέλετε.


  • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    For proper operation of the plug Professional Form Manager requires that the site used jQuery library later version 1.9.x
    The site uses jQuery version
    Τα πεδία με την κόκκινη γραμμή απαιτούνται.

     
    Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα για να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για προγράμματα ή εξετάσεις που σας ενδιαφέρουν.
    Όνομα-Name
    Επώνυμο-Surname
    Πόλη
    Ιδιότητα
     
    Επιλέξτε το Σεμινάριο που σας ενδιαφέρει! Αν δεν το βρείτε στη λίστα, γράψτε το στα Σχόλια...
    Σεμινάρια
    Όνομα πατρός
    ΑΦΜ
    Πληροφορική
    Τρόπος παρακολούθησης
    Τηλέφωνο 1
    Τηλέφωνο 2
    E-mail
    Προέλευση
    Σχόλια
     

     

     

      


Για πληρωμές IRIS