Πιστωτικός Έλεγχος - Διαχείριση Εισπράξεων - Live Online Training

AptΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Το Σεμινάριο αυτό, βασισμένο στην εμπειρία του εισηγητή στην Οργάνωση Διαχείρισης Εισπράξεων και Credit Control, σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές Εταιρείες, παρουσιάζει τις Τεχνικές Αποδοτικών Εισπράξεων και επιτυχημένης Λειτουργίας του Credit Control, καθώς και τον τρόπο διαμόρφωσης της κατάλληλης Πιστωτικής Πολιτικής σε νέους και παλαιούς Πελάτες, με βάση την ABC Ανάλυση των Πελατών και άλλα Εργαλεία.

Συγκεκριμένα, αναλύονται Τεχνικές εξισορρόπησης ανάμεσα στον Κίνδυνο να χαθεί ο Πελάτης και στον Κίνδυνο υπερβολικών καθυστερήσεων στην Είσπραξη, αξιοποιώντας κατάλληλες Διαδικασίες, Εργαλεία, Πρότυπα Επιστολών και Role Playing.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επι 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων, παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε Στελέχη της Εμπορικής και της Οικονομικής Διεύθυνσης, καθώς επίσης και σε όσους εμπλέκονται άμεσα στην Διαδικασία Πωλήσεων/Εισπράξεων, δηλαδή τα τμήματα Πωλήσεων, Διαχείρισης Πιστώσεων, Customer Service και Λογιστήριο.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος, επί 20 χρόνια ανώτερο και ανώτατο στέλεχος μεγάλων διεθνών και ελληνικών επιχειρήσεων (MOTOR OIL, CIBA - GEIGY κα.) με συμμετοχή σε περισσότερα από 300 ολοκληρωμένα έργα αναδιοργάνωσης. σε πολλά εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο τομέας των Logistics, Έργα Μείωσης Κόστους και Ανάλυσης Επιχειρηματικών Κινδύνων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε έργα βελτίωσης της εισπρακτικής ικανότητας των επιχειρήσεων μέσω ανάπτυξης κατάλληλων Διεργασιών και Εργαλείων. Έχει υλοποιήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, των Εισπράξεων, των Αποθεμάτων, των Προμηθειών του Budgeting, της Διαχείρισης Χρόνου και του Reporting, και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Περιλαμβάνονται

  • Εγχειρίδιο του σεμιναρίου "Πιστωτικός Έλεγχος - Διαχείριση Εισπράξεων"
  • Παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Λογισμικό Διαχείρισης Εισπράξεων
  • Πρότυπες επιστολές προς οφειλέτες
  • Λογισμικό Πιστωτικής Αξιολόγησης Πελατών
  • Εργαλείο υπολογισμού Αριθμοδεικτών περιλαμβανομένου και του Δείκτη Ζ
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της APTraining για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 12-07-2022 09:30
Λήξη 12-07-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής APT
Εισηγητής Νικόλαος Μιχαλολιάκος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas