ISO 9001:2015 - ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ / ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Το εντατικό, απαιτητικο και ιδιαίτερα διαδραστικό αυτό σεμινάριο, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον IRCA, είναι κατάλληλο για όσους, απαιτούν μια εις βάθος κατανόηση του εύρους των τεχνικών επιθεώρησης και των πρωτοκόλλων που συνδέονται με τον ρόλο του επικεφαλής επιθεωρητή.

Περιεχόμενα:

- ISO 9001:2015 – τα τεκμήρια που απαιτούνται για να στοιχειοθετηθεί η συμμόρφωση
- Ρόλοι και υπευθυνότητες των επιθεωρητών και των επικεφαλής επιθεωρητών
- Διεργασίες και τεχνικές για το σχεδιασμό, τη διεξαγωγή της επιθεώρησης και τη σύνταξη των εκθέσεων επιθεώρησης
- Ενέργειες μετά την επιθεώρηση και επιθεώρηση της συνεχούς βελτίωσης

Στόχοι του σεμιναρίου
- Να μπορέσετε να ηγηθείτε σε μια ομάδα επιθεώρησης
- Να μπορέσετε να επιθεωρήσετε το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ενός οργανισμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015.

Απευθύνεται σε:

Αυτό το σεμινάριο ικανοποιεί τις απαιτήσεις κατάρτισης για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο επιθεωρητών του IRCA. Είναι επίσης σημαντικό για κάθε σοβαρό επαγγελματία ποιότητας, ιδίως για εκείνους που έχουν την ευθύνη να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να διαχειρίζονται προγράμματα για εσωτερικές επιθεωρήσεις,  επιθεωρήσεις προμηθευτών και άλλες εξωτερικές επιθεωρήσεις από πελάτες ή / και φορείς πιστοποίησης. Άλλοι που έχουν βρει αυτό το σεμινάριο χρήσιμο στο παρελθόν ήταν εσωτερικοί επιθεωρητές ποιότητας που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην επιθεώρηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και εκείνοι που επιδιώκουν την επίσημη αναγνώριση των δεξιοτήτων και των γνώσεων που κατέχουν.

Εισηγητές: Μαρία Πιτσίκα, Άννα Γεωργίου, Γιώργος Μελαχροινός, Αναστάσιος Ναούμ, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Γιώργος Σφέτσος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Καρανικόλα

Σημείωση
- Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα
- Σε συνέχεια ολοκλήρωσης του θεωρητικού μέρους του σεμιναρίου, υπάρχει 2ωρη γραπτή εξέταση, η επιτυχία της οποίας, σας οδηγεί στην απόκτηση του πιστοποιητικό IRCA. Η γραπτή εξέταση, μπορεί να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην ελληνική γλώσσα, στα γραφεία του Οργανισμού μας (Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Κρήτη- Ιωάννινα- Ρόδος, κατά τις ώρες: 09:30 -17:00), είτε εξ αποστάσεως, στην αγγλική γλώσσα.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πτυχίο CQI & IRCA Certified Course No.18034– provided by TÜV NORD CERT GmbH

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 18-07-2022 09:00
Λήξη 22-07-2022 18:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μαρία Πιτσίκα, Άννα Γεωργίου, Γιώργος Μελαχροινός, Αναστάσιος Ναούμ, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Γιώργος Σφέτσος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Καρανικόλα
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas