ISO 39001:2012 ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Το ISO 39001:2012 καθορίζει τις απαιτήσεις για τον Σχεδιασμό, Εφαρμογή και Πιστοποίηση ενός Συστήματος Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας και εφαρμόζεται από τους Οργανισμούς οι οποίοι επηρεάζουν την Οδική Κυκλοφορία, όπως: Εταιρίες Logistics / Μεταφορών, Επιχειρήσεις με Στόλο Οχημάτων (ΚΤΕΛ, Αστικές Συγκοινωνίες, Βιομηχανίες/Βιοτεχνίες, Super Markets), Εταιρίες Οδικής Βοήθειας, Εταιρίες Ταχυμεταφορών (Courier), Εταιρίες Ταξί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Διαχειριστές Εθνικών Οδών / Αυτοκινητοδρόμων.

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι ο πρώτος Οργανισμός πιστοποίησης στην Ελλάδα, και ένας από τους πρωτοπόρους σε παγκόσμιο επίπεδο, ο οποίος χορηγεί διαπιστευμένα πιστοποιητικά από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και κατά συνέπεια είναι ο μοναδικός Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα ανάλυσης και πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας.

Περιεχόμενα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάλυση των απαιτήσεων του νέου προτύπου, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν μία περιεκτική επαφή με το νέο πρότυπο. Ιδιαίτερη έμφαση αποδίδεται στην ανάλυση των απαιτήσεων του νέου προτύπου σχετικά με την διενέργεια Εκτίμησης Επικινδυνότητας σε θέματα Οδικής Ασφάλειας (Road Traffic Safety Risk Assessment), καθώς και στις μεθόδους διερεύνησης των Οδικών συμβάντων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αποδελτίωση των απαιτήσεων του Κανονισμού 561/2006/ΕΚ σχετικά με το ωράριο εργασίας των οδηγών και την  χρήση του ταχογράφου.

Απευθύνεται σε:

- Υπεύθυνους Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας/Οδικής Ασφάλειας
- Συμβούλους που αναπτύσσουν διαχειριστικά συστήματα
- Υπευθύνους Γραφείων Κίνησης/Προγραμματισμού δρομολογίων
- Διευθυντές/Εργοδηγούς/Υπευθύνους τμημάτων
- Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα
- Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας/Οδικής Ασφάλειας

Εισηγητές: Νέστορας Παπαρούπας, Διονύσης Βιδάλης

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 30-06-2022 09:00
Λήξη 30-06-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Νέστορας Παπαρούπας, Διονύσης Βιδάλης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas