Σεμινάρια στα Νομικά

  Εάν το Newsletter δεν εμφανίζεται σωστά, μπορείτε να το δείτε εδώ  
--
top1
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.| 29/10/2019 |  www.GoSeminars.gr |  
  GoSeminars logo-email-new.png
  separator1a  
 

Σεμινάρια στα Νομικά

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).

Έναρξη: 07-11-2019 09:00

Εγγραφή (ατόμου)

Εξιχνίαση μιας Ανθρωποκτονίας - Ο Τόπος του εγκλήματος

Σήμερα, με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας, όλα είναι δυνατά στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης και η λύση έρχεται πολλές φορές από τη χρήση καινοτόμων τεχνικών αλλά και λίγης ανατρεπτικής σκέψης. Η συμβολή συγκεκριμένων επιστημών κρίνεται αναγκαία στην εξιχνίαση μιας ανθρωποκτονίας. Έτσι: ανακριτική, ιατροδικαστική, γενετική γίνονται σύμμαχοι ενάντια σε κάθε φόνο.

Έναρξη: 27-11-2019 19:30

Εγγραφή (ατόμου)

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).

Έναρξη: 28-11-2019 09:00

Εγγραφή (ατόμου)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΣτόχος τους σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και τις ορθές πρακτικές για την διαχείριση των αλλεργιογόνων στην Βιομηχανία Τροφίμων καθώς και τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ύπαρξη αλλεργιογόνων συστατικών στα τρόφιμα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει τον τρόπο διαχείρισης των αλλεργιογόνων στην βιομηχανία, την βασική νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα και τον τρόπος επισήμανσης αυτών.

Έναρξη: 06-12-2019 09:00

Εγγραφή (ατόμου)

 
 
  separator2a  
 
  Ακολουθήστε μας | facebook twitter  
bottom1
--
 

Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής». Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter του GoSeminars.gr παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ