Πιστωτικός Έλεγχος - Διαχείριση Εισπράξεων

AptΤο σεμινάριο αυτό, βασισμένο στην εμπειρία των Εισηγητών στην Οργάνωση Διαχείρισης Εισπράξεων και Credit Control, σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες, παρουσιάζει τις σύγχρονες Τεχνικές αποδοτικών Εισπράξεων κι επιτυχημένης Λειτουργίας του Credit Control.

Συγκεκριμένα, αναλύονται Τεχνικές εξισορρόπησης ανάμεσα στον κίνδυνο να χαθεί ο Πελάτης και στον κίνδυνο υπερβολικών καθυστερήσεων στην Είσπραξη. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται Διαδικασίες, Εργαλεία και Πρότυπα Επιστολών και μέσα από Role Playing, δίνονται στους συμμετέχοντες τα εφόδια, για την Οργανωμένη και Αποτελεσματική Λειτουργία του Τμήματος Credit Control & Διαχείρισης Εισπράξεων.

Σε ποιούς απευθύνεται
Σε Στελέχη της Εμπορικής και της Οικονομικής Διεύθυνσης, καθώς επίσης και σε όσους εμπλέκονται άμεσα στην Διαδικασία Πωλήσεων/Εισπράξεων, δηλαδή τα τμήματα Πωλήσεων, Διαχείρισης Πιστώσεων, Customer Service και Λογιστήριο.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Τσάκωνας Μιχάλης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, απόφοιτος ΜΒΑ του Πανεπιστήμιου Sunderland. Σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον τομέα Διαχείρισης και Εξυπηρέτησης Πελατών, Πιστωτικού Ελέγχου και Διαχείρισης Εισπράξεων. Ως Σύμβουλος υλοποίησε Επιχειρηματικά Πλάνα, τεχνικοοικονομικές μελέτες βιωσιμότητας καθώς και Αξιολόγηση Χρηματοοικονομικής Κατάστασης με την χρήση αριθμοδεικτών και ποιοτικών μεθόδων για πολλές επιχειρήσεις. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως εισηγητής σεμιναρίων με αντικείμενο την Λογιστική Επιμελητεία και τον Πιστωτικό Έλεγχο.

Περιλαμβάνονται

  • Παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Σημειώσεις του σεμιναρίου "Πιστωτικός Έλεγχος - Διαχείριση Εισπράξεων"
  • Λογισμικό Διαχείρισης Εισπράξεων
  • Πρότυπες επιστολές προς οφειλέτες
  • Λογισμικό Πιστωτικής Αξιολόγησης Πελατών
  • Εργαλείο υπολογισμού Αριθμοδεικτών περιλαμβανομένου και του Δείκτη Ζ
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της APTraining για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 250 ευρώ. Στη δεύτερη και κάθε επόμενη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 15%

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ. H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του ΛΑΕΚ 0,24%.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ: Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 07-05-2019 09:30
Λήξη 07-05-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής APT
Εισηγητής Τσάκωνας Μιχάλης
Τόπος διεξαγωγής Crowne Plaza Hotel
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas