Personal Branding

OPA elearning

Το πρόγραμμα παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του personal branding, στηριζόμενο στις Αρχές και τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν και χρησιμοποιούνται στο μάρκετινγκ επιχειρήσεων και οργανισμών. Κύριος στόχος είναι να δώσει στον σύγχρονο επαγγελματία τα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να διαμορφώσει και να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το ξεχωριστό επαγγελματικό του προφίλ, να αφουγκράζεται και να προσαρμόζεται εγκαίρως στις μεταβολές του εξωτερικού περιβάλλοντος παραμένοντας πάντα επίκαιρος και σε ζήτηση.

Οι πρώτες ενότητες εισάγουν τους συμμετέχοντες στη φιλοσοφία και στις Αρχές του Μάρκετινγκ ώστε να αποκτήσουν σφαιρική αντίληψη του αντικειμένου, να συνδέουν συνειδητά συγκεκριμένους στόχους με συγκεκριμένες ενέργειες και κυρίως να διασφαλίζουν την απαιτούμενη συνέπεια μεταξύ των επιλογών τους. Στη συνέχεια, αυτές εξειδικεύονται σε επίπεδο υλοποίησης και μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα εξηγούν πώς μπορούν οι συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα εργαλεία για να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα και την αξιοπιστία τους.

Εκτός από τις διαλέξεις που προσφέρουν το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο, είναι διαθέσιμα προς τους συμμετέχοντες συγκεκριμένα εργαλεία που σε κάθε στάδιο της διαδικασίας θα τους βοηθήσουν στην πρακτική διαμόρφωση του προφίλ τους. Επιπλέον, καταξιωμένοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων μοιράζονται την εμπειρία τους και δίνουν πολύτιμες συμβουλές. Τέλος, οι ασκήσεις κάθε ενότητας δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν άμεσα τις γνώσεις που απέκτησαν ώστε χτίσουν στη διάρκεια του προγράμματος βήμα βήμα το επαγγελματικό τους προφίλ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες κάθε ειδικότητας, είτε δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε εργάζονται ως μισθωτοί στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που τώρα ξεκινούν την πορεία τους ή επιθυμούν να την επανεξετάσουν. Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε φοιτήτριες και φοιτητές, οι οποίοι θα μάθουν πώς παράλληλα με τις σπουδές τους μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επιτυχημένη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας.

Η «αξία» του προγράμματος

Οι εκπαιδευόμενοι χτίζουν στη διάρκεια του προγράμματος βήμα βήμα το επαγγελματικό τους προφίλ με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων που διδάσκονται στο πρόγραμμα αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές από καταξιωμένους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που παρέχονται στο πρόγραμμα.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 12 εβδομάδες

Εισηγητής: Ψιλούτσικου Μαρίνα, Μέλος ΕΔΙΠ, ΟΠΑ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 17-10-2019 00:00
Λήξη 17-01-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €350.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Ψιλούτσικου Μαρίνα
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas