Cost Cutting - Μείωση Κόστους στις Επιχειρήσεις

AQS

To Σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων από και προς τον Εισηγητή και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται στην εκπαιδευτική αίθουσα.

Κάθε επιχείρηση, όχι μόνο σε περιόδους κρίσεως αλλά και σε ομαλότερες περιόδους, επιβάλλεται να σχεδιάζει μέτρα προκειμένου να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της και να βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Στο συγκεκριμένο Workshop, αφού πρώτα παρουσιαστούν οι επιτυχημένες πρακτικές - εργαλεία μείωσης κόστους και οι συνήθεις περιοχές σπατάλης θα γίνει άσκηση εφαρμογής. Στη συνέχεια θα δοθεί στους συμμετέχοντες Case Study (workshop) όπου, χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία που τους παρέχουμε, θα προταθούν ενέργειες μείωσης του κόστους στην συγκεκριμένη επιχειρησιακή μονάδα.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επι 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων, παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.


Σε ποιους απευθύνεται:
  • Γενικούς Διευθυντές και ανώτατα Στελέχη Επιχειρήσεων
  • Διευθυντές / Προϊσταμένους Οικονομικών Υπηρεσιών, Παραγωγής, Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών

Εισηγητές Σεμιναρίου: 

Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Ιδρυτής (το 1993) και Διευθύνων Σύμβουλος της AQS, Χημικός Μηχανικός, επί 20 χρόνια διετέλεσε Ανώτερο και Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων Διεθνών Επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία στη Διεύθυνση Παραγωγής και με συμμετοχή σε περισσότερα από 300 ολοκληρωμένα Έργα Αναδιοργάνωσης σε πολλά εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο τομέας των Logistics, των Προμηθειών και των Πωλήσεων, Έργα Σχεδιασμού πειραμάτων και SPC, Έργα Μείωσης Κόστους και Ανάλυσης Επιχειρηματικών Κινδύνων. Επίσης, διαθέτει μεγάλη συμβουλευτική εμπειρία σε πληθώρα Έργων Επιχειρηματικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Συστημάτων HRM. Έχει υλοποιήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της Ηγεσίας, της Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού ιδιαιτέρως στον Προγραμματισμό και Διαχείριση Χρόνου, του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, της Διαχείρισης Έργων, των Προμηθειών, του Budgeting, του Risk Management, του Management Reporting και της Οργάνωσης Εργοταξίου, τα οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.000 στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Managing Director & Strategy Consultant.

Περιγραφή Υλικού

  • Εγχειρίδιο «COST CUTTING – Μείωση Κόστους στις Επιχειρήσεις»
  • Παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Λογισμικό για: AB Costing & λοιπά Εργαλεία Μείωσης Κόστους που προαναφέρθηκαν
  • Δωρεάν υποστήριξη για έναν ολόκληρο χρόνο πάνω σε θέματα του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 01-11-2022 09:30
Λήξη 02-11-2022 15:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AQS
Εισηγητής Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas