ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ & ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΗΓΕΣΙΑ (NEGOTIATION & AGILE LEADERSHIP)

TUV Hellas newΑπευθύνεται

Το συγκεκριμένο Σεμινάριο απευθύνεται ειδικά, αλλά όχι αποκλειστικά, σε δικηγόρους/νομικούς συμβούλους, σε ειδικούς συμβούλους που συμμετέχουν ως εξωτερικοί συνεργάτες στην διαπραγμάτευση επιχειρηματικών συμφωνιών, σε στελέχη Διευθύνσεων Contracting και Procurement, καθώς και σε μηχανικούς – οικονομολόγους που συμμετέχουν στην διαπραγμάτευση σύνθετων συμβάσεων. Η διάρθρωση του είναι κατάλληλη τόσο για σκοπούς upskilling, όσο και reskilling στελεχών (ιδιωτικού-δημόσιου τομέα).

Τρόπος υλοποίησης

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει ατομικές ασκήσεις (hands-on exercises) και ανάλυση short case-studies προς υποστήριξη των παρουσιαζόμενων εννοιών – τακτικών – στρατηγικών – ειδικών ζητημάτων της διαπραγμάτευσης. Επιπρόσθετα, την τελευταία ημέρα, δια ζώσης και σε αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευτές, υλοποιείται ομαδικό role-play, καθώς και scenario-based simulation παίγνια. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να αναδείξουν δικούς τους προβληματισμούς από την υφιστάμενη εργασιακή τους εμπειρία για εκτενή διάλογο σε εμπιστευτική βάση.

Εκπαιδευτικά αντικείμενα

  • Κατανόηση της συνολικής διαπραγματευτικής διεργασίας (understand the need to negotiate the “deal” before the negotiation table)
  • Εφαρμογή κατάλληλων τακτικών & στρατηγικών για αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις
  • Διαχείριση συναισθημάτων – Διαμόρφωση σχέσεων εμπιστοσύνης
  • Εξέταση τρόπων διαχείρισης των «εντάσεων» και ουδετεροποίησης των απειλών – προσωπικών επιθέσεων σε εν εξελίξει διαπραγμάτευση

Πιστοποίηση

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου και με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης, οι συμμετέχοντες θα διαθέτουν πιστοποιημένη δεξιότητα με τίτλο «Agile Negotiator®» από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) (certification scheme)

Εισηγητές: Ανέστης Λελίδης, Μόρφης Τσαλικίδης

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TUV HELLAS.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 28-02-2023 09:00
Λήξη 31-03-2023 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Ανέστης Λελίδης, Μόρφης Τσαλικίδης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas