Επαγγελματική Διοίκηση Μάρκετινγκ

OPA elearning

To πρόγραμμα "Επαγγελματική Διοίκηση Μάρκετινγκ" (Professional Marketing Management) είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο αναπτύχθηκε με στόχο άτομα που δεν έχουν σπουδάσει στην επιστημονική περιοχή του Μάρκετινγκ, ενδιαφέρονται για αυτή για επαγγελματικούς λόγους και επιθυμούν να αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις και δεξιότητες με μεγάλη πρακτική χρησιμότητα και εφαρμογή στην πράξη. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί ή δραστηριοποιείται ήδη στον χώρο του μάρκετινγκ ως εργαζόμενος, στέλεχος, επαγγελματίας ή επιχειρηματίας υφιστάμενων ή νεόφυτων (start-ups) εταιρειών βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρόκληση του σχεδιασμού και της εφαρμογής του μάρκετινγκ στην πράξη. Σε αυτή ακριβώς την πρόκληση απαντά το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής
  • Αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η «αξία» του προγράμματος
Οι εκπαιδευόμενοι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είναι σε θέση όχι μόνο να γνωρίζουν, αλλά να χρησιμοποιούν με επιτυχία τις στρατηγικές, τα εργαλεία, και τις τεχνικές του μάρκετινγκ στην πράξη ως καταρτισμένοι επαγγελματίες.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 12 εβδομάδες ή 60 ώρες

Εισηγητής: Μπάλτας Γεώργιος, Καθηγητής, ΟΠΑ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-10-2019 00:00
Λήξη 11-01-2021 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 02-10-2019
Τιμή ατόμου €580.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Μπάλτας Γεώργιος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas