Τηλεφωνική Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

TUV Hellas newΠρακτικές τεχνικές και μικρά μυστικά για να φέρεστε επαγγελματικά, να εξυπηρετείτε σωστά και να αντιμετωπίζετε κάθε δυσκολία με τους πελάτες!

ΓΙΑTI ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το τηλέφωνο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως εργαλείο-μέσο εξυπηρέτησης. Και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη.

Το τηλέφωνο είναι ο ‘βασιλιάς της εξυπηρέτησης’!

Είναι ιδανικό εργαλείο επικοινωνίας γιατί μπορεί να καλύψει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα ζητούμενα των πελατών. Τόσο σε αποτέλεσμα, όσο και σε συναίσθημα-ψυχολογία.

Η συμπεριφορά σας στο τηλέφωνο, επηρεάζει πολύ τους πελάτες. Επηρεάζει το πώς χαρακτηρίζουν τον επαγγελματισμό σας, την σοβαρότητά σας, την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε.

Αντίθετα απ’ ότι πιστεύουν πολλοί, πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να περάσετε μια ολοκληρωμένη και θετική ‘ακουστική εικόνα’ στον πελάτη. Όσο πιο θετικά είναι τα συναισθήματα που δημιουργείτε στους πελάτες σας, τόσο καλύτερα. Τόσο πιο καλά αισθάνεστε ως επαγγελματίες, για τον εαυτό σας και για τη δουλειά σας.

Και τόσο πιο πολλά τα κέρδη για εσάς και την επιχείρησή σας

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Για όλους τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο ως βασικό εργαλείο στη δουλειά τους: εκπροσώπους εξυπηρέτησης, customer service, customer support, πωλητές, τεχνικούς, γραμματείς, receptionists.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Η εκπαίδευση, είτε πρόκειται για live σεμινάριο είτε για online, είναι εργαστηριακής μορφής (workshop). Δεν πρόκειται για θεωρητική επιμόρφωση ακαδημαϊκού τύπου ή για μια τυποποιημένη και βαρετή παρουσίαση powerpoint. Είναι μια ενεργητική, συμμετοχική διαδικασία, με πρακτικές, εφαρμόσιμες συμβουλές, τύπου ‘how-to’.

Βασίζεται στις αρχές της θετικής εμπειρίας (positive experience) και της προσωπικής εμπλοκής (personal involvement). Οι συμμετέχοντες, ακόμη και με την online μέθοδο, αισθάνονται σαν να είναι σε πραγματική αίθουσα. Νιώθουν ευχάριστα, χωρίς να βαριούνται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Ωφελούνται από την προσωπική τους ενεργή συμμετοχή με ερωτήσεις και απαντήσεις, ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, προσωπικά case studies, παρατηρήσεις, διάλογο.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
Στο τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες

  1. θα νιώθουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις επικοινωνίες τους με πελάτες
  2. θα παρέχουν επαγγελματική τηλεφωνική εξυπηρέτηση
  3. θα ξέρουν τι να λένε και τι να μην λένε στον πελάτη
  4. θα μπορούν να εφαρμόσουν πρακτικές και δοκιμασμένες τεχνικές στην καθημερινή τους δουλειά

Εισηγητής: Δημήτρης Σεραφειμίδης - Customer Service

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 06-02-2023 10:00
Λήξη 08-02-2023 15:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Δημήτρης Σεραφειμίδης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas