MEDIA TRAINING

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν την εποικοδομητική επικοινωνία με τα ΜΜΕ, τις αποτελεσματικές παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες και τη διαχείριση κρίσεων (Crisis Management) σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από μέσο έως ανώτατο διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

Περιεχόμενα:
- Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ημερίδες/ομιλίες
Πρακτικά tips για το πως μεταφέρεται το μήνυμα σε μεγάλο κοινό, ο ρυθμός μιας παρουσίασης, η γλώσσα του σώματος, τεχνικές διαχείρισης φόβου.
- Επαφές με ΜΜΕ
«Χτίσιμο» και διαχείριση σχέσεων με δημοσιογράφους, προώθηση θεμάτων, off the record, διαφορές και τεχνικέςσυνέντευξης και δήλωσης (quote), τηλεοπτική και τηλεφωνική συνέντευξη, οι διαφορές και πρακτικά tips
- Workshop για τις τεχνικές της συνέντευξης
Γλώσσα του σώματος, τρόπος ομιλίας, παραδείγματα και πρακτική εξάσκηση σε τηλεφωνική και τηλεοπτική συνέντευξη
- Crisis Management
Θεωρητική κατάρτιση επικοινωνιακού σχεδίου διαχείρισης κρίσεων, συγκρότηση ομάδας και τρόποι εφαρμογής του Crisis Management Plan.

Απευθύνεται σε:

- Υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων επιχειρήσεων
- Στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να εξοικειωθούν με τα ΜΜΕ και να δημιουργήσουν επαφές με δημοσιογράφους
- Στελέχη επιχειρήσεων και διοικητικό ή τεχνικό προσωπικό, που συμμετέχει σε συνέδρια, παρουσιάσεις, ημερίδες

Εισηγητές: Δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι της Mind the Brand

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 26-09-2019 09:00
Λήξη 27-09-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €320.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas