Εμπορική Διαχείριση (ERP) και Στοιχεία Λογιστικής

EuroLogicΑπευθυνόμαστε σε Νέους Ανθρώπους, που θέλουν να μπουν στην Αγορά Εργασίας.
Θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειάζεται για να εργασθούν σε Εμπορικές και άλλες επιχειρήσεις.
Η καλή γνώση των μηχανισμών της αγοράς, αλλά και του τρόπου αποδοτικής λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης, αλλά και κάποιες γνώσεις Λογιστικής, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εύρεση εργασίας και στη συνέχεια, για αποδοτική εργασία σε οποιονδήποτε τομέα της οικονομίας.

Ο εργαζόμενος πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά όλους τους μηχανισμούς, να ξέρει πως γίνεται κάθε ενέργεια, να παίρνει γρήγορα σωστές αποφάσεις, να κινείται γρήγορα, σωστά, αποδοτικά, για τον ίδιο και την επιχείρηση.

Αυτές οι γνώσεις παρέχονται, σ αυτή τη σειρά μαθημάτων.

Τα Μαθήματα Παρέχονται από Απόσταση και είναι e Learning.

Ο σπουδαστής, ξεκινάει όποτε θέλει, παρακολουθεί με το ρυθμό που θέλει, τις ώρες που θέλει, χωρίς συνεννόηση με κανέναν, 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Απλά ανοίγει τον υπολογιστή και εργάζεται.

Αυτή η Σειρά Μαθημάτων, έχει αναπτυχθεί από Ομάδα ατόμων, που είναι απόφοιτοι Ελληνικών Ανωτάτων Σχολών, με Μεταπτυχιακά Αγγλικών Πανεπιστημίων και με μεγάλη εμπειρία, στην Ελληνική αγορά.

Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε, πως γίνεται το Μάθημα, μέσα από ένα Video και να σχηματίσετε γρήγορα μία εικόνα.

Περισσότερα
Όπως είναι γνωστό, τα προγράμματα Enterprise Resource Planning (ERP), είναι μία κατηγορία προγραμμάτων, δηλαδή ολοκληρωμένες εφαρμογές, που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, με σκοπό τη συλλογή, αποθήκευση, διαχείριση και επεξεργασία πληροφοριών, που σχετίζονται με όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης, από το σχεδιασμό της παραγωγής, μέχρι τη προώθηση και παρακολούθηση των πωλήσεων.

Τα μαθήματα ξεκινούν με μία Γενική Ενημέρωση, που αφορά την Οργάνωση και Λειτουργία της Αγοράς. Ανάγκη για ύπαρξη της αγοράς, Οικονομικές Μονάδες, Επιχειρήσεις. Λειτουργία Εμπορικής επιχείρησης και επιχείρησης Παραγωγής Προϊόντων. Ατομικές και Εταιρικές επιχειρήσεις. Γενικές πληροφορίες για τις εταιρίες. Εκπροσώπηση και Δέσμευση των εταιριών. Στοιχεία που προσδιορίζουν μια επιχείρηση. Παραστατικά: Αποδεικτικά Στοιχεία των Συναλλαγών. Παραστατικά: Γενικά Χαρακτηριστικά.
Μηχανισμός του ΦΠΑ. Συντελεστές και Παραδείγματα υπολογισμού του Φόρου.
Εργασίες που γίνονται, μέσα από τα Γραφεία των επιχειρήσεων.

Συναλλαγές μεταξύ Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων με Ιδιώτες Καταναλωτές. Διαδικασία Πώλησης Εμπορευμάτων. Αποστολή Υλικών. Έκδοση Δελτίου Αποστολής, Χειρόγραφα. Παράδοση Εμπορευμάτων. Απόδειξη Παραλαβής. Πώληση Εμπορευμάτων που έχουν σταλεί σε πελάτες. Έκδοση Τιμολογίου Πώλησης Χειρόγραφα. Αποστολή Εμπορευμάτων με ταυτόχρονη Πώληση. Έκδοση Τιμολογίου Χειρόγραφα.
Ασκήσεις έκδοσης Παραστατικών, Χειρόγραφα.

Πληρωμές μεταξύ επιχειρήσεων. Τραπεζικοί Λογαριασμοί, μεταφορά χρημάτων μέσω Internet. Λογαριασμοί Όψεως – Επιταγές. Χαρακτηριστικά των Επιταγών. Έκδοση Επιταγής. Είσπραξη Επιταγής. Μεταχρονολογημένες επιταγές – Πίστωση στις πωλήσεις. Μεταβίβαση επιταγής. Παραλαβή και σύντομη εξέταση επιταγής. Ακάλυπτη επιταγή. Δίγραμμες επιταγές – Συναλλαγές άνω των 15.000.
Ασκήσεις εξοικείωσης με της επιταγές και σύντομου ελέγχου, για εντοπισμό πιθανών προβλημάτων.

Οργάνωση και Διαχείριση των Πληροφοριών.
Η ανάγκη για οργάνωση των πληροφοριών. Οργάνωση των πληροφοριών σε καρτέλες – χειρόγραφα. Οργάνωση Καρτελών σε Αρχεία. Δημιουργία Καρτέλας Πελάτη – χειρόγραφα. Ενημέρωση χειρόγραφης καρτέλας. Χρήση υπολογιστών για αρχειοθέτηση. Είδη πληροφοριών, σε Ηλεκτρονικές καρτέλες. Εισαγωγή στο πρόγραμμα Πελάτες. Τα πρώτα πλεονεκτήματα της Μηχανογράφησης.
Γίνονται ασκήσεις με χειρόγραφες καρτέλες, με σκοπό οι σπουδαστές, να δουν τις δυσκολίες και στη συνέχεια, να αντιληφθούν τα σημαντικά πλεονεκτήματα της μηχανογράφησης.

Εργασία με προγράμματα Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκη
Τα μαθήματα ξεκινούν από τη περιγραφή κάθε τύπου καρτέλας, εξηγούν για παράδειγμα τι είναι η Αναλυτικά Κίνηση και ποια τα χαρακτηριστικά της. Τονίζονται τα στοιχεία εκείνα, που είναι κοινά σε όλα τα προγράμματα Μηχανογράφησης.
Οι σπουδαστές κάνουν ασκήσεις, για δημιουργία Νέων καρτελών, για εντοπισμό Καρτελών, δηλαδή πληροφοριών, με διάφορους τρόπους, με Ονομασία, με Κωδικό κλπ. Εξοικειώνονται με τους όρους Χρέωση και Πίστωση καρτέλας Πελάτη, Προμηθευτή και Εισαγωγή, Εξαγωγή στην Αποθήκη. Μαθαίνουν τον τρόπο ενημέρωσης Καρτέλας Πελάτη, Προμηθευτή και Αποθήκης, για διάφορες περιπτώσεις συναλλαγών.
Μαθαίνουν να κάνουν βασικές επεξεργασίες, όπως είναι η εκτύπωση Καταλόγων με επιλογή Υπολοίπων κλπ.

Τιμολόγηση Μηχανογραφικά – Παραλαβές Εμπορευμάτων
Οι σπουδαστές με κινούμενες εικόνες και animations, πληροφορούνται, πια είναι η διάταξη που απαιτείται για έκδοση Παραστατικών Μηχανογραφικά: Υπολογιστής, Φορολογικός Μηχανισμός, Εκτυπωτής, Πακέτο Προγραμμάτων και το ρόλο κάθε στοιχείου. Ενημερώνονται για τα πλεονεκτήματα παρέχει η εργασία με αυτό το τρόπο.

Μαθαίνουν το μηχανισμό έκδοσης Παραστατικών και καταχώρησης Αγοράς Εμπορευμάτων, που αφορούν Πωλήσεις, Ακυρώσεις Πωλήσεων, Αγορές και γενικά Διακίνηση Εμπορευμάτων Μηχανογραφικά. Κάνουν ασκήσεις σ αυτό. Παράλληλα αποκτούν κάποιες επιπλέον γνώσεις, σημαντικές για την εργασία τους, όπως είναι η ενημέρωση για τις σειρές Παραστατικών και τη χρήση τους, πως γίνονται παραδόσεις εμπορευμάτων με Συγκεντρωτικό Δελτίο κλπ.
Ο στόχος δεν είναι να μάθουν, τους χειρισμούς κάποιου συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά τους μηχανισμούς, με τους οποίους γίνονται αυτές οι εργασίες σε όλα τα προγράμματα και τι προσφέρουν. Σωστή έκδοση Παραστατικών, με ταυτόχρονη ενημέρωση καρτελών Πελάτη, Αποθήκης κλπ.
Αρχείο Υπηρεσιών και Τιμολόγια Υπηρεσιών Μηχανογραφικά
Οι σπουδαστές μαθαίνουν τι είναι το Αρχείο Υπηρεσιών και το Μηχανισμό Έκδοσης Τιμολογίων Υπηρεσιών Μηχανογραφικά. Κάνουν ασκήσεις σ αυτά.

Πρωτόκολλο – Παρακολούθηση Εγγράφων
Οι σπουδαστές μαθαίνουν τι είναι το Πρωτόκολλο, πως γίνεται η καταγραφή και παρακολούθηση της Διακίνησης εγγράφων σε ένα γραφείο και μία επιχείρηση. Κάνουν ασκήσεις σ αυτό.

Διευθυνσιογράφος
Οι σπουδαστές μαθαίνουν τι είναι ένας Διευθυνσιογράφος και πως αξιοποιείται. Κάνουν ασκήσεις σ αυτό.

Δίκτυα Υπολογιστών
Οι σπουδαστές μαθαίνουν τι είναι τα Δίκτυα υπολογιστών και τι προσφέρουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Μαθαίνουν πως βελτιώνουν τη παραγωγικότητα μιας επιχείρησης. Κάνουν ασκήσεις σ αυτό.

Εισαγωγή στην Εμπορική Αλληλογραφία. Παραδείγματα, Ασκήσεις. Δημιουργία Προσφορών. Δημιουργία και Αποστολή Εμπορικών Επιστολών.

Στη συνέχεια γίνεται μία Εισαγωγή στη Λογιστική. Καταγράφουμε συνοπτικά, την ύλη της Μισθοδοσίας που αναπτύσσεται:

Αρχίζουμε αναπτύσσοντας την απαραίτητη θεωρία. Ασχολούμεθα με Λογαριασμούς της Λογιστικής, το Λογιστικό Σχέδιο κλπ. Μαθαίνουμε το Μηχανισμό του ΦΠΑ, από τη πλευρά της Λογιστικής και τη Δημιουργία των βασικών καταχωρήσεων της Λογιστικής. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε Λογιστικά Άρθρα Αγορών, Πωλήσεων, Εισπράξεων, Πληρωμών, Γενικών Εξόδων και Παγίων. Κάνουμε μερικές ασκήσεις δημιουργίας Λογιστικών Άρθρων και τα καταχωρούμε στο πρόγραμμα, με σκοπό την εξοικείωση.
Ασχολούμεθα με τα είδη των Παραστατικών, τη χρήση τους και τα χαρακτηριστικά τους.
Τέλος ασχολούμεθα με τους τύπους, που δίνουν τα Οικονομικά αποτελέσματα μιας επιχείρησης. Οι τύποι χρησιμοποιούνται, για το κλείσιμο του ισολογισμού.
Γίνονται αρκετές ασκήσεις, σε ένα πρόγραμμα Μηχ/νης Λογιστικής, που παρέχεται μαζί με όλο το υλικό του Σεμιναρίου. Ο σκοπός ΔΕΝ είναι να μάθουμε να χειριζόμαστε το πρόγραμμα. Απλά, χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα σαν εργαλείο, για να μάθουμε να δημιουργούμε το Λογιστικό περιεχόμενο.

Η Σειρά αυτή, παρέχει μία πολύ καλή εκμάθηση της Εμπορικής Διαχείρισης και μια καλή Εισαγωγή στη Λογιστική.

Μπορείτε να δείτε εικόνες από το Μάθημα,  στη Διεύθυνση:
https://www.eurologicstudies.gr/theo/Syl0102002.htm

Αν θέλετε να δείτε, πως γίνεται το Μάθημα, χωρίς να μπείτε στη διαδικασία, να παρακολουθήσετε το πρώτο Μάθημα Δωρεάν, παρακαλώ, επισκεφτείτε την Ηλεκτρονική Διεύθυνση:
https://www.eurologicstudies.gr/theo/Win06.htm

Υπάρχει ένα Video, που είναι μία Εισαγωγή στη Μέθοδο Εκπαίδευσης της Euro Logic Studies και ένα δεύτερο, με τίτλο Πρόγραμμα Lesson – Παρακολούθηση Μαθημάτων, που περιγράφει, τη λειτουργία του προγράμματος, που τρέχει τα Μαθήματα. Θα πάρετε γρήγορα, πολλές πληροφορίες από αυτά.

Μετά την ολοκλήρωση των Μαθημάτων, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει.

Διάρκεια 25-40 Ώρες, Ολοκλήρωση σε 4 μήνες.
Οι ημέρες και οι ώρες είναι ενδεικτικές.

Τιμές

Τιμή Σεμιναρίου: 343, Προκαταβολή: 70 και 7 Δόσεις 39 Ευρώ
Τιμή για Μετρητοίς: 280 Ευρώ
Ειδικές Τιμές για: Ανέργους και Φοιτητές

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 15-11-2019 00:00
Λήξη 13-03-2020 23:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Euro Logic Studies
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas