RISK MANAGEMENT | ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ISO 31000:2018

RISK MANAGEMENT | ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ISO 31000:2018-Σεμινάρια στην Οργάνωση και Διοίκηση

Κίνδυνος υπάρχει σε όλες τις διαδικασίες λειτουργίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, ανεξάρτητα από το μέγεθός του ή το αντικείμενο δραστηριοποίησης του. Ο κίνδυνος επίσης, δεν πρέπει να αγνοείται. Ο οργανισμός πρέπει να έχει γνώση από τι κινδυνεύει και σε ποιο βαθμό.

Το ISO 31000, είναι ένα διεθνές πρότυπο που έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη των επιχειρήσεων. Περιλαμβάνει την περιγραφή μιας συστηματικής διαδικασίας - μεθοδολογίας με την οποία κάποιος μπορεί, ακολουθώντας την, να ανιχνεύσει και να μετρήσει τον κίνδυνο για την λειτουργία του.

Στο σεμινάριο αναλύεται το θεωρητικό υπόβαθρο του κινδύνου αλλά και κάποιες από τις μεθοδολογίες για την διαχείριση και την αποτίμηση των κινδύνων.

Αναλύεται όλο το βασικό λεξιλόγιο του κινδύνου: π.χ. Πλάνο αντιμετώπισης κινδύνου, κριτήρια κινδύνου, παράμετροι κινδύνου κ.α.

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια σφαιρική γνώση γύρω από τις μεθοδολογίες αποτίμησης κινδύνου αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο «δουλεύουν» οι μεθοδολογίες αποτίμησης κινδύνου, προκειμένου να μπορεί να τις εφαρμόσει στα πλαίσια της εργασίας του.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 28-05-2019 09:00
Λήξη 28-05-2019 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas