ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-Σεμινάρια στην Οργάνωση και ΔιοίκησηH TÜV AUSTRIA Academy σε συνεργασία με τη Charisma Academy παρουσιάζει το ευρέως γνωστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αυξήσουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και να αποκτήσουν τα εργαλεία για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και υγιέστερες κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις.

Εισαγωγή στο πρόγραμμα:
Όλοι μας μάθαμε στο σχολείο και στα μετέπειτα βήματα της ζωής μας τι σημαίνει «εξυπνάδα» και πως ένας έξυπνος άνθρωπος ενδέχεται να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Οι έρευνες των τελευταίων χρόνων ωστόσο, δείχνουν πως το σημαντικότερο κριτήριο για την επιτυχία των περισσοτέρων ανθρώπων στη ζωή είναι κάτι που ονομάζεται Συναισθηματική Νοημοσύνη και που δε διδάσκεται στη βασική εκπαίδευση, αλλά διαμορφώνεται κατά κύριο λόγο από τις εμπειρίες μας και από τις καθημερινές αποφάσεις που λαμβάνουμε.

Το άτομο που επενδύει και συνεχώς αυξάνει τη Συναισθηματική του Νοημοσύνη δεν είναι εκείνο που ασχολείται με τα συναισθήματα του, αλλά με την κατανόηση και τη διαχείριση των δυναμικών που λαμβάνουν μέρος μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο. Είτε πρόκειται για ένα εργασιακό περιβάλλον, είτε για μία κοινωνική συνάθροιση, το άτομο είναι σε θέση να αξιολογήσει τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν και χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερο αυτό είδος νοημοσύνης, να αντιληφθεί την πραγματικότητα που βιώνει ο κάθε ένας από αυτούς και να εξομαλύνει τις τυχόν δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ τους, με τελικό αποτέλεσμα εκείνος ή εκείνη να αυξάνει όλο και περισσότερο την «αξία» του/της.

Σκοπός:
Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία πάνω στο πως να αντιληφθούν άμεσα και να επιλύσουν τα ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να παρουσιαστούν στον εργασιακό χώρο, αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Είτε πρόκειται για τη διαχείριση ενός δύσκολου πελάτη, είτε για τη δημιουργία ενός υγιέστερου επαγγελματικού ή προσωπικού περιβάλλοντος, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση, χρησιμοποιώντας τις αρχές της αυτοσυγκράτησης, της αυτογνωσίας, της εν-συναίσθησης και της διαχείρισης των σχέσεων.

Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη Γενικών Διευθύνσεων, σε Τμήματα Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων, σε υπεύθυνους αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού, καθώς και σε άτομα που ασχολούνται με θέματα, εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικών σχέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση του προράμματος, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA Academy και της Charisma Academy.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-12-2022 10:00
Λήξη 13-12-2022 14:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas