Μαγειρική

EtoileΟ κλάδος της μαζικής εστίασης είναι σήμερα από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς κλάδους της αγοράς. Η σωστή διοίκηση, οργάνωση και η λειτουργία ενός εστιατορίου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς προϋποθέτει αποφάσεις και δεξιότητες που έχουν στη βάση τους καλή γνώση συνόλου παραμέτρων και αρχών. Το Σεμινάριο «Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου» είναι απαραίτητο για όσους περιμένουν αποτελεσματικότητα στο ρόλο τους ως Restaurant Manager, δικτύωση στον χώρο ή απλά επιτυχία στα σχέδια τους.

Έναρξη 19-11-2019 12:00
Λήξη 20-11-2019 17:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα

EtoileΜε άρωμα Ιταλίας και μεσογειακό ταπεραμέντο θα γνωρίσουμε στοιχεία από κάθε γωνιά της γαστρονομικής κληρονομιάς στη γείτονα χώρα, προσεγγίσεις, μυστικά και τεχνικές που μόνο ένας Ιταλός Chef μπορεί να γνωρίζει. Ένα ταχύρυθμο σεμινάριο 20 ωρών που θα μας ταξιδέψει στις διαδρομές της pizza και των ζυμαρικών όπως δεν τις έχουμε περπατήσει.

Έναρξη 25-11-2019 17:00
Λήξη 29-11-2019 21:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα

EtoileΠώς συμφιλιώνουμε το πρωινό και το απογευματινό; Καθώς τα spots ανά τον κόσμο που μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ και ελαφρύ γεύμα ή γλυκό πολλαπλασιάζονται, και για να απαντήσουμε στην νέα τάση του Brunch που υπακούει στις απαιτήσεις των καιρών, σχεδιάσαμε το Σεμινάριο B&B: Brunch & Breakfast. Σε δύο απογεύματα θα παρασκευάσουμε μια γκάμα από αλμυρές και γλυκιές συνταγές ξεκινώντας από croque monsieur, benedict florentine μέχρι τα αγαπημένα μας pancakes.

Έναρξη 02-12-2019 17:00
Λήξη 03-12-2019 22:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα