Προσεγγίζοντας την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Προϊόντων

TUV Hellas newΣε όλα τα αναγνωρισμένα πρότυπα από το GFSI αλλά και σε όλα τα πρότυπα του BRC (Agents and Brokers, BRC IOP for packaging material, Consumer Products), υπάρχει η απαίτηση για την ύπαρξη πλάνου για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Το παρόν εκπαιδευτικό σεμινάριο επικεντρώνεται στη βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη την κουλτούρα μιας επιχείρησης, την ηγεσία και τις αντιλήψεις της. Είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο ώστε να προσεγγίζει τις απαιτήσεις όλων των προτύπων του BRC, ανεξάρτητα του μεγέθους της επιχείρησης που θα εφαρμοστούν, είτε παράγουν τρόφιμα είτε όχι.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις και θα κατανοήσουν την σημασία της Κουλτούρας για την Ασφάλεια των Προϊόντων σε μια επιχείρηση και την επίδραση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στάσης και θα διαπιστώσουν τον σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η Ανώτατη Διοίκηση σε αυτή. Επίσης θα είναι σε θέση να προετοιμάσουν τη δημιουργία ενός Πλάνου Κουλτούρας, να βρουν τρόπους παρακίνησης και ενθάρρυνσης του εμπλεκόμενου προσωπικού.

Περιεχόμενα:

  • Η έννοια της Κουλτούρας Ασφάλειας των προϊόντων και γιατί μια «θετική» κουλτούρα έχει σημασία στην εξασφάλιση της ασφάλειας και ακεραιότητας των προϊόντων.
  • Τι ζητούν τα πρότυπα και η λειτουργία του Πλάνου Κουλτούρας Ασφάλειας των Προϊόντων σε ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
  • Η σχέση μεταξύ των συμπεριφορών και της Κουλτούρας Ασφάλειας των Προϊόντων και πώς αυτές ενισχύουν την Ασφάλεια και Ποιότητα των Προϊόντων
  • Πώς μπορεί να μετρηθεί η Κουλτούρα Ασφάλειας των Προϊόντων μέσα από την χρήση εργαλείων και τεχνικών, πώς μπορεί να αναπτυχθεί ένα βιώσιμο Πλάνο Κουλτούρας Ασφάλειας των Προϊόντων και πως μπορούν να εμπλακούν οι εργαζόμενοι για να το υποστηρίξουν.

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε Συμβούλους επιχειρήσεων, Επιθεωρητές, Προσωπικό από τα τμήματα Ποιότητας ή από τα τμήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τα πρότυπα αυτά, Επαγγελματίες της Βιομηχανίας ή στον οποιονδήποτε εμπλέκεται στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πλάνων για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Προϊόντων.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα με υλικό στην αγγλική.

Στο τέλος του σεμιναρίου δύναται να υλοποιηθεί μία εργασία από τους συμμετέχοντες, η οποία εφόσον συγκεντρώσει βαθμολογία >75%, θα οδηγήσει στην λήψη επίσημου πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης BRC Approved.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 07-12-2022 09:00
Λήξη 07-12-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas