Σεμινάριο Search Engine Optimization (SEO), Προώθηση Website

HellasNetworkComputingH δημιουργία ακόμη και του τελειότερου αισθητικά και τεχνικά website θεωρείται αποτυχία εάν δεν περιλαμβάνει μία πολύ ικανή βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης από τις αντίστοιχες μηχανής.

Το Search Engine Optimization, είναι αυτό το οποίο θα φέρει σε μία ηλεκτρονική παρουσίαση της επιχείρησης τους νέους πελάτες και ουσιαστικά θα δημιουργήσει τόσο αύξηση της αναγνωρισιμότητας όσο και ουσιαστική αύξηση κερδών.

Τα σεμινάρια S.E.O. είναι στην πραγματικότητα συνεχής εκπαίδευση λόγω της συχνής αλλαγής των τεχνικών και των απαιτήσεων των μηχανών. Είναι χαρακτηριστικό ότι κορυφαία websites με εκπληκτικά αποτελέσματα στο S.E.O. πριν 1,5 μόνο έτος, σήμερα δεν εμφανίζονται καν στις πρώτες 10 σελίδες του Google ή του Bing.

Άλλο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι οι διαφορετικές τεχνικές και δομές στην ανάπτυξη του S.E.O. που χρειάζεται ο κάθε πάροχος-μηχανή. Η Google για παράδειγμα χρησιμοποιεί σχεδόν εκ διαμέτρου αντίθετους αλγόριθμους και παραμέτρους για την κατάταξη στα αποτελέσματά της σε σχέση με τη Yahoo και το Bing (που ανήκουν και τα δύο στην Microsoft). Έτσι, ο ειδικός S.E.O. αναγκάζεται συνεχώς να αλλάζει τη μεθοδολογία του με βάση τις ανακοινώσεις που γίνονται από τις παραπάνω εταιρίες και φυσικά να προσαρμόζει αυτές με στόχευση στην ειδική αγορά που απευθύνεται η κάθε επιχείρηση.

Ένα άλλο ζήτημα το οποίο αξίζει να αναφερθεί είναι το ειδικό S.E.O. που γίνεται για κινητές συσκευές όπως τα τηλέφωνα ή τα tablets. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα μιας και απαιτείται εκτός από το S.E.O. συνδυασμός με τα ειδικά software που υπάρχουν στην αγορά καθώς και υποχρεωτικά δυναμικό site για να αναγνωρίζει τις διαφορετικές αυτές συσκευές.

Μέσα από το σεμινάριο S.E.O. της Hellas Network οι παραπάνω και αρκετές άλλες έννοιες θα σας γίνουν κατανοητές και θα γνωρίσετε όλα τα βασικά στοιχεία και tricks που χρησιμοποιούνται σήμερα στην παγκόσμια αγορά του search marketing. Συνδυασμοί S.E.O. με social media, marketing, keywords και tagging καθώς και σε βάθος ανάλυση των google analytics θα σας βοηθήσουν για τα μέγιστα αποτελέσματα είτε για τη δική σας επιχείρηση είτε για τους υποψήφιους πελάτες σας.

Διάρκεια: 9 ώρες

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00
Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:
•Βεβαίωση ΠαρακολούθησηςΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
•Σύνδεση με το Γραφείο Καριέρας της Hellas Network.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν σε εμάς χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύθηκαν από το 1992 έως σήμερα.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 30-06-2022 00:00
Λήξη 15-08-2022 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €395.00
Διοργανωτής Hellas Network Co - Business Training & Education
Τόπος διεξαγωγής Hellas Network Co.
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas