Στατιστική Μετα - Ανάλυση με τη Χρήση της R

OPA elearning

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις μετα-αναλυτικές τεχνικές, όπως αυτές χρησιμοποιούνται στις ιατρικές ή συμπεριφορικές επιστήμες με τη χρήση βιβλιοθηκών της R. Διδάσκονται τρόποι προετοιμασίας και συλλογής μετα-αναλυτικών δεδομένων, διαγράμματα αναπαράστασης δεδομένων, ανάλυση σταθερών και τυχαίων επιδράσεων, τρόποι μέτρησης της ετερογένειας ερευνών, ανάλυση μετα-παλινδρόμησης, εισαγωγή στις τεχνικές network meta-analysis καθώς και πρόσθετες μέθοδοι συνδυασμού p-values ή συντελεστών συσχέτισης.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών ή επιστημών της υγείας ή επιστημών της συμπεριφοράς οι οποίοι επιθυμούν να είναι σε θέση να κατανοήσουν και να πραγματοποιήσουν μια μετα-ανάλυση χρησιμοποιώντας τα πρακτικά εργαλεία που προσφέρει η γλώσσα R.
  • Μεταπτυχιακούς φοιτητές ή υποψήφιους διδάκτορες που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μετα-αναλυτικές τεχνικές στην έρευνά τους.
  • Επαγγελματίες στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα ήθελαν να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη δεξιότητα χρήσιμη σε μια εποχή όπου οι πληροφορίες προς αξιοποίηση αυξάνονται συνεχώς.

Η «αξία» του προγράμματος

Το πρόγραμμα προσφέρει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για την πραγματοποίηση μετα-ανάλυσης δεδομένων με τη χρήση βιβλιοθηκών της R που προέρχονται από τυχαιοποιημένες ή μη τυχαιοποιημένες κλινικές δοκιμές και την εξαγωγή συμπερασμάτων από αυτή.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 50 ώρες

Εισηγητής: Βασδέκης Βασίλειος, Καθηγητής, ΟΠΑ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-10-2019 00:00
Λήξη 10-03-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 02-10-2019
Τιμή ατόμου €350.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Βασδέκης Βασίλειος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas