Σεμινάριο Επεξεργασίας Video, Δημιουργίας Οπτικών Εφέ & Animation με τη χρήση των Adobe After Effects & Adobe Premiere

HellasNetworkComputingΜε την παρακολούθηση του σεμιναρίου After Effects & Adobe Premiere, ο χρήστης αποκτά ιδιαίτερα σημαντικές γνώσεις και εμπειρία που θα βελτιώσουν την παραγωγικότητά του και θα αποφέρουν απολύτως επαγγελματικά αποτελέσματα.

Ο χρήστης θα είναι σε θέση να δημιουργεί, να χειρίζεται και να βελτιστοποιεί κινούμενα γραφικά για ταινίες, βίντεο, DVD, το Web και για φορητές συσκευές.

Επίσης, θα μπορεί να προσθέτει ήχο και να δημιουργεί μεταβάσεις, εφέ και τίτλους, θα αναμειγνύει αρμονικά ήχο, συνθέτοντας υλικό, θα προσαρμόζει τα χρώματα, προσθέτοντας keyframe, μοντάροντας παραγωγές με υλικό από πολλές κάμερες και θα παρουσιάζει το τελικό προϊόν σε διάφορες συσκευές.

Με την παρακολούθηση των σεμιναρίων Adobe After Effects & Premiere 50 ωρών, o χρήστης αποκτά πρακτική εμπειρία για το πώς να παράγει κινήσεις με κείμενο και γραφικά και πώς να προσθέτει εντυπωσιακά εφέ.

Η εκπαιδευτική ύλη καλύπτει τις βασικές όπως και προχωρημένες πληροφορίες για την εκμάθηση των εφαρμογών και οι εξειδικευμένοι εισηγητές παρέχουν άπειρες συμβουλές και τεχνικές που βοηθούν τον εκπαιδευόμενο να γίνει πιο παραγωγικός και έμπειρος χρήστης των προγραμμάτων.

Διάρκεια: 50 ώρες

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00
Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:
• Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
• Προώθηση Βιογραφικού σε Ελληνικές & Πολυεθνικές Επιχειρήσεις.

Για την Εκπαιδευτική Ύλη πατήστε ΕΔΩ.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν σε εμάς χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύθηκαν από το 1992 έως σήμερα...  

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 16-12-2019 00:00
Λήξη 03-02-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €495.00
Διοργανωτής Hellas Network Co - Business Training & Education
Τόπος διεξαγωγής Hellas Network Co.
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas