Σεμινάριο Web Development για εκμάθηση των PHP, MySQL, HTML5, CSS3, BOOTSTRAP, JAVASCRIPT, JQUERY-UI, JSON, XML, AJAX

HellasNetworkComputing

Προγραμματισμός και Δημιουργία Εφαρμογών στο Internet.

Τα σεμινάρια Web Development απευθύνονται σε φοιτητές ή αποφοίτους τμημάτων Πληροφορικής, με γνώση της Επιστήμης της Πληροφορικής. Μπαίνοντας σε βαθιά γνώση των PHP, MySQL, HTML, CSS, BOOTSTRAP, JAVASCRIPT, JQUERY-UI, JSON, XML, AJAX, έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίζετε οποιαδήποτε εφαρμογή για ένα site, να το προσαρμόζετε απόλυτα στις ανάγκες σας, να το τροποποιείτε και να εμφανίζετε Websites μοναδικά σε εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Όσοι ολοκληρώνουν αυτό το σεμινάριο έχουν στην κυριολεξία την αγορά εργασίας στα χέρια τους!

Διάρκεια: 50 ώρες
Κόστος: € 495

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00
Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:
• Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
• Σύνδεση με το Γραφείο Καριέρας της Hellas Network.

Τί θα διδαχθείτε:
HTML - HTML5 (6 ώρες)
Η HTML είναι η κύρια γλώσσα σήμανσης για τις ιστοσελίδες, και τα στοιχεία της είναι τα βασικά δομικά στοιχεία των ιστοσελίδων.

CSS - CSS3 (6 ώρες)
Η CSS είναι μια γλώσσα υπολογιστή που ανήκει στην κατηγορία των γλωσσών φύλλων στυλ που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της εμφάνισης ενός εγγράφου που έχει γραφτεί με μια γλώσσα σήμανσης.

BOOTSTRAP (3 ώρες)
Το Bootstrap είναι μια βιβλιοθήκη αρχείων, αποτελείτε κυρίως από αρχεία css και JavaScript, τη χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε Responsive sites (να εμφανίζετε το site σωστά τόσο στην οθόνη ενός υπολογιστή όσο και στην οθόνη ενός tablet και κινητού)

JAVASCRIPT (6 ώρες)
Η JavaScript είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που εκτελείται και παράγεται το αποτέλεσμα στον browser (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Apple Safari και Opera) του επισκέπτη.

JQUERY-UI (3 ώρες)
Η jQuery είναι μια βιβλιοθήκη JavaScript σχεδιασμένη να απλοποιήσει την υλοποίηση σεναρίων (scripting) στη πλευρά του επισκέπτη (client-side)

PHP (10 ώρες)
Η php είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που εκτελείται στον server, μπορεί να συνδεθεί με μία βάση δεδομένων (MySQL), μπορεί επίσης να παράγει κώδικα HTML

MySQL (10 ώρες)
Η MySQL είναι δημοφιλής βάση δεδομένων για διαδικτυακά προγράμματα και ιστοσελίδες. Χρησιμοποιείται σε κάποιες από τις πιο διαδεδομένες διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως το Flickr, το YouTube, η Wikipedia, το Google, το Facebook και το Twitter.

XML, JSON (3 ώρες)
Με την XML και JSON επισημάνουμε δεδομένα

AJAX (3 ώρες)
Ajax είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιεί και τη γλώσσα javascript, η οποία χρησιμοποιείται σε ιστοσελίδες και επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του server και του client. Η AJAX επιτρέπει την ανανέωση ενός μέρους μίας ιστοσελίδας, χωρίς αυτή να χρειαστεί να γίνει reload. Όλες οι μεγάλες εταιρίες mail (Gmail, Hotmail, Yahoo) χρησιμοποιούν την τεχνική AJAX π.χ. όταν επιλέγουμε να δούμε τα "εισερχόμενα ή τα εξερχόμενα" δεν ανανεώνεται ολόκληρη η σελίδα αλλά μέρος αυτής, φέρνοντάς μας τα αντίστοιχα mail.

Για την εκπαιδευτική ύλη πατήστε εδώ.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν σε εμάς χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύθηκαν από το 1992 έως σήμερα...

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 19-06-2019 00:00
Λήξη 04-08-2019 23:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Hellas Network Co - Business Training & Education
Τόπος διεξαγωγής Hellas Network Co.
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas