Aυτογνωσία Και Αυτοεκτίμηση: Ενα ταξίδι προς τον εαυτό

Aυτογνωσία Και Αυτοεκτίμηση: Ενα ταξίδι προς τον εαυτό-Σεμινάρια στην Ψυχολογία - ΣυμβουλευτικήΣε ποιούς απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και σε όποιον από το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Σκοπός: Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση διαφόρων τεχνικών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.

Περιγραφή: Αυτογνωσία είναι το μοναχικό ταξίδι του καθενός από εμάς, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα, πέρα από ρόλους, μάσκες, ετικέτες, που άλλοι ή κι εμείς οι ίδιοι έχουμε κολλήσει στον εαυτό μας και πολλές φορές έχουμε γίνει ένα με αυτά. Η αυτοεκτίμηση είναι η αίσθηση που έχουμε για την προσωπική μας αξία. Είναι ο βαθμός στον οποίο μας αρέσει ο εαυτός μας και τον εκτιμούμε.

Αυτό το σεμινάριο δίνει έμφαση τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Αρχικά γίνεται μια θεωρητική παρουσίαση για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.
Στην συνέχεια περιγράφονται διαφορετικοί τρόποι ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών μέσα από την χρήση βιωματικών ασκήσεων (παίξιμο ρόλων, δημιουργικές τεχνικές κ.α ) και συνοδευτικών φύλλων εργασίας.

Εισηγητής: Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη, Ψυχολόγος- Μsc Παιδοψυχολογία, Συστημική Ψυχοθεραπεία

Πληροφορίες:

Ολιγομελή τμήματα.
Παρέχονται: βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και υλικό σημειώσεων.
Κόστος σεμιναρίου: 35 ευρώ. Ειδική τιμή για φοιτητές και ανέργους 30 ευρώ.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 01-10-2019 18:30
Λήξη 01-10-2019 21:15
Χωρητικότητα 15
Τιμή ατόμου €35.00
Διοργανωτής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Εισηγητής Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas