Προσέγγιση χρόνων στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας: Χρήση και σχηματισμός (εργαλεία και τεχνικές, βασιζόμενα στη μέθοδο «Letters»)

Evrimatheia

Η διδασκαλία των χρόνων είναι ένας από τους πιο δύσκολους τομείς μιας ξένης γλώσσας ειδικά για τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Ο εκπαιδευτικός είναι σημαντικό να αφουγκραστεί τις ανάγκες του μαθητή και να προσαρμόζει κάθε φορά τον τρόπο διδασκαλίας του σύμφωνα με τις ανάγκες του αντικειμένου της μάθησης.

Στόχος του 2ωρου αυτού σεμιναρίου είναι η παρουσίαση της φιλοσοφίας της μεθόδου Letters αναφορικά με την διδασκαλία των χρόνων μέσα από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα στρατηγικών αλλά και πληθώρα παραδειγμάτων και πραγματικών περιπτώσεων (case studies).

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αγγλικής ως ξένης γλώσσας και κυρίως σε αυτούς που απευθύνονται σε μαθητές της ειδικής αγωγής.

Θα δοθούν σημειώσεις και βιβλιογραφία

Εισηγητής: Αντώνιος Γατσωτής, Ειδικός παιδαγωγός Αγγλικής ως ξένη γλώσσα, Υπεύθυνος και δημιουργός του προγράμματος "Letters"
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Liverpool John Moores University. Παρακολούθησε το μονοετές πρόγραμμα ειδίκευσης στην ειδική αγωγή του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με το εργαστήριο της Ομάδας Ψυχοφυσιολογίας και μελέτης του ΤΕΑΠΑΙΔ όπου ξεκίνησε τη μελέτη και οργάνωση του προγράμματος ειδικής αγωγής στην ξενόγλωσση τάξη. Συνεργάζεται μέχρι σήμερα με φορείς ειδικής διαπαιδαγώγησης αλλά και τυπικής διδασκαλίας (κέντρα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης) στον τομέα της παρέμβασης και της διαφοροποιημένης διδασκαλίας σε παιδιά με διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες, με σκοπό την αποκατάσταση και επανένταξή τους αργότερα σε περιβάλλον τυπικής διδασκαλίας.

Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:
• Folder με το υλικό του σεμιναρίου
• Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου
• Καφές στα διαλείμματα

Οι τιμές σε έκδοση τιμολογίου επιβαρύνονται με Φ.Π.Α 24%

Τόπος διεξαγωγής: Αυγής 55 και Μπιζανίου 1, Νέο Ηράκλειο (ισόγειο)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 12-05-2019 10:30
Λήξη 12-05-2019 12:30
Χωρητικότητα 25
Λήξη εγγραφών 03-05-2019
Τιμή ατόμου €25.00
Διοργανωτής Ευρυμάθεια
Εισηγητής Αντώνιος Γατσωτής
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Ευρυμάθεια
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas