Εισαγωγή στoν Προγραμματισμό

EuroLogicΤο Σεμινάριο απευθύνεται σε Σπουδαστές και Αποφοίτους Πληροφορικής, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, και σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει να προγραμματίζει. Είναι μία Εισαγωγή στο Προγραμματισμό.

Παρέχει τις Εισαγωγικές Γνώσεις που είναι απαραίτητες πριν ξεκινήσετε να μάθετε να προγραμματίζετε με οποιαδήποτε Γλώσσα. Παράλληλα, κάνει μία σύντομη εισαγωγή, στις Γλώσσες C και Java.

Τα Μαθήματα Παρέχονται εξ Αποστάσεως και είναι e Learning. Ο σπουδαστής, ξεκινάει όποτε θέλει, παρακολουθεί με το ρυθμό που θέλει, τις ώρες που θέλει, χωρίς συνεννόηση με κανέναν, 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Απλά ανοίγει τον υπολογιστή και εργάζεται.

Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει.

Αυτή η Σειρά Μαθημάτων, έχει αναπτυχθεί από Ομάδα ατόμων, που είναι απόφοιτοι Ελληνικών Ανωτάτων Σχολών, (ΕΜΠ και Παν. Αθηνών), με Μεταπτυχιακά Αγγλικών Πανεπιστημίων και το κυριότερο, με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Εφαρμογών Πληροφορικής, Hardware και Software, σε διάφορα αντικείμενα και με χρήση διαφόρων Γλωσσών Προγραμματισμού. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις, η εμπειρία ξεπερνάει τα 30 χρόνια.

Περισσότερα

Η ύλη αυτού του Σεμιναρίου, περιλαμβάνει υλικό, που αφορά όλες τις Γλώσσες Προγραμματισμού και δεν αφορά μία και μόνο συγκεκριμένη Γλώσσα.

Τα μαθήματα ξεκινούν με μία Γενική Ενημέρωση που αφορά, μία Εσωτερική Περιγραφή του υπολογιστή, του Processor και των Μνημών, και ακολουθεί μία παρουσίαση του τρόπου εκτέλεσης των εντολών των προγραμμάτων.

Ακολουθεί μία αναφορά, στη Γλώσσα Μηχανής, στα Επίπεδα Γλωσσών Προγραμματισμού, στους Μεταφραστές Compilers, Interpreters και τα χαρακτηριστικά τους, στην Επικοινωνία Ανθρώπου – Μηχανής, με στόχο το προγραμματισμό, ενώ γίνονται ασκήσεις μετάφρασης απλών προγραμμάτων, που παρέχονται έτοιμα σε διάφορες Γλώσσες, για εξοικείωση.

Λίστα εντολών Προγράμματος, σε Text File. Χρήση Γραφικού Interface, για προγραμματισμό, το Περιβάλλον μιας Γλώσσας.

Προγραμματισμός και Εκτέλεση Προγράμματος, μέσα από το περιβάλλον της Γλώσσας. Αρχείο Executable. Τρέξιμο προγράμματος από το Σύστημα.

Αλγόριθμος Επίλυσης ενός Προβλήματος. Πρόγραμμα που υλοποιεί τον Αλγόριθμο, σε διάφορες Γλώσσες.

Χρήση Μεταβλητών, σε Προβλήματα που επιλύονται με τη Κλασσική μέθοδο και Χρήση Μεταβλητών σε Προγράμματα.

Δήλωση Μεταβλητών σε Γλώσσες Προγραμματισμού.

Εφαρμογές Single User και Multi User σε Τοπικό Δίκτυο. Εφαρμογές Client Server. Προγράμματα με μία ή περισσότερες Γραμμές Ροής. Δομημένος Προγραμματισμός. Προγραμματισμός με Αντικείμενα. Ανάλυση και Προγραμματισμός.

Εισαγωγή στη Γλώσσα C. Δημιουργία πολύ απλών προγραμμάτων.
Εισαγωγή στη Γλώσσα Java. Δημιουργία πολύ απλών προγραμμάτων.

Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε, πως γίνεται το Μάθημα, μέσα από ένα Video και να σχηματίσετε γρήγορα μία εικόνα.

Μπορείτε να δείτε εικόνες από το Μάθημα, στη Διεύθυνση:
https://www.eurologicstudies.gr/theo/Syl0200001.htm

Αν θέλετε να δείτε, πως γίνεται το Μάθημα, χωρίς να μπείτε στη διαδικασία, να παρακολουθήσετε το πρώτο Μάθημα Δωρεάν, παρακαλώ, επισκεφτείτε την Ηλεκτρονική Διεύθυνση:
https://www.eurologicstudies.gr/theo/Win06.htm

Υπάρχει ένα Video, που είναι μία Εισαγωγή στη Μέθοδο Εκπαίδευσης της Euro Logic Studies και ένα δεύτερο, με τίτλο Πρόγραμμα Lesson – Παρακολούθηση Μαθημάτων, που περιγράφει, τη λειτουργία του προγράμματος, που τρέχει τα Μαθήματα. Θα πάρετε γρήγορα, πολλές πληροφορίες από αυτά.

Μετά την ολοκλήρωση των Μαθημάτων, παρέχεται Βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια 15-20 Ώρες, Ολοκλήρωση σε 2 μήνες.

Οι ημέρες και οι ώρες είναι ενδεικτικές. 

Τιμές

Τιμή Σεμιναρίου: 132, Προκαταβολή: 40 και 4 Δόσεις 23 Ευρώ
Τιμή για Μετρητοίς: 100 Ευρώ
Ειδικές Τιμές για: Ανέργους και Φοιτητές

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 29-07-2019 00:00
Λήξη 26-09-2019 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Euro Logic Studies
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas