Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών

OPA elearning

Περισσότερο από το 95% των επιχειρήσεων παγκοσμίως είναι Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και παρέχουν περίπου το 60-70% της συνολικής απασχόλησης σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι μαθαίνουμε επιχειρηματικά υποδείγματα και πρακτικές μεγαλύτερων και γνωστών επιχειρήσεων, οι οποίες θεωρούνται «βέλτιστες πρακτικές». Στην πραγματικότητα όμως, οι ΜΜΕ φαίνεται να αποτελούν το δυναμικότερο κομμάτι των περισσότερων οικονομιών διεθνώς, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν διαφορετικές προκλήσεις από τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριές τους.

Το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες το βασικό γνωστικό υπόβαθρο για την επιτυχή διαχείριση της μικρομεσαίας και οικογενειακής επιχείρησης. Απευθύνεται σε ανθρώπους διαφορετικών επιστημονικών και επαγγελματικών αντικειμένων που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχημένη διαχείριση της μικρομεσαίας επιχείρησης. (ΜΜΕ).

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που εργάζονται σε ΜΜΕ ή συμμετέχουν στη διοίκηση ΜΜΕ. Η ανάγκη εκπαίδευσης των ανθρώπων που στελεχώνουν τις ΜΜΕ, ειδικά εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, σε θέματα σχετικά με τις διοικητικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ειδικά αυτές οι επιχειρήσεις είναι μεγάλη και η ευκαιρία που παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για την επιτυχία αυτού του σκοπού, είναι προφανής.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 8 εβδομάδες ή 30 ώρες

Εισηγητής: Γαλανάκη Ελεάννα, Επ. Καθηγήτρια, ΟΠΑ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-10-2019 00:00
Λήξη 10-12-2019 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 02-10-2019
Τιμή ατόμου €350.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Γαλανάκη Ελεάννα
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas