Elearning Σεμινάριο για την Εταιρική Διακυβέρνηση στις Εισηγμένες Εταιρείες

OPA elearning

Το προτεινόμενο Σεμινάριο θα διεξάγεται σε συμμόρφωση με τις ενωσιακού και εθνικού δικαίου διατάξεις περί Εταιρικής Διακυβέρνησης. Το Πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά το Νομοθετικό Πλαίσιο της Εταιρικής Διακυβέρνησης σε θέματα λειτουργίας των εισηγμένων εταιρειών και θα επικαιροποιείται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προτεινόμενου προγράμματος ανάλογα με τις νομοθετικές αλλαγές που θα λαμβάνουν χώρα.

Το προτεινόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει την ύλη διδασκαλίας και τη μέθοδο εκπαίδευσης με ELEARNING, τους όρους συμμετοχής των στελεχών στις διαδικασίες παρακολούθησης και εξέτασης (αυτομόρφωση) του μαθήματος ELEARNING, με ελάχιστη χρονική διάρκεια τις 15 ώρες, και τους όρους σχετικής πιστοποίησης.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο απευθύνεται στις παρακάτω κατηγορίες συμμετεχόντων:

• Στελέχη εισηγμένων εταιρειών που αναφέρονται ιδίως σε:
* Διοικητικά μέλη/στελέχη (μέλη διοικητικού συμβουλίου και μέλη/στελέχη επιτροπών), εκτελεστικά - μη εκτελεστικά/εποπτικά
* Υπηρεσιακά στελέχη, όπως στελέχη
υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου,
διαχείρισης κινδύνου,
κανονιστικής συμμόρφωσης,
νομικών υπηρεσιών,
υπηρεσιών οικονομικών τμημάτων,
υπηρεσιών τομέων εμπορικής λειτουργίας
ειδικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης μετόχων & επικοινωνίας,
υπηρεσιών δημοσιοποιήσεων & ανακοινώσεων εταιρικών πράξεων κλπ.
• Στελέχη επιχειρήσεων του ευρύτερου εμπορικού τομέα αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες της αγοράς (όπως δικηγόρους, λογιστές, συμβούλους επιχειρήσεων κλπ.)
• Κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πρόσωπο ηλικίας 18 ετών και άνω που επιθυμεί να εξειδικευτεί σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης στον τομέα των εμπορικών επιχειρήσεων και εισηγμένων εταιρειών.

Η «αξία» του προγράμματος

• Συμβάλλει στην εκπλήρωση υποχρεώσεων συμμόρφωσης (compliance) των Εισηγμένων Εταιρειών.
• Παρέχει ειδίκευση και τεχνογνωσία σε στελέχη της αγοράς προς ενίσχυση της καταλληλότητά τους κατά την παροχή υπηρεσιών ή την εργασία τους σε επιχειρήσεις του εμπορικού τομέα.
• Παρέχει κίνητρα στις επιχειρήσεις για την επιμόρφωση του διοικητικού και στελεχιακού δυναμικού τους προς την κατεύθυνση της εταιρικής κουλτούρας και διαφάνειας.
• Παρέχει πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα ρυθμίσεων και λειτουργίας του εταιρικού και χρηματοπιστωτικού τομέα.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 15 κατ’ ελάχιστον ώρες

Εισηγητής: Ταρναρίδου Χριστίνα, Επ. Καθηγήτρια

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 17-10-2019 00:00
Λήξη 17-12-2019 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €230.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Ταρναρίδου Χριστίνα
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas