Προβλήματα όρασης, κοινωνική ανάπτυξη και ένταξη. Εισαγωγή σε Braille

Προβλήματα όρασης, κοινωνική ανάπτυξη και ένταξη. Εισαγωγή σε Braille-Σεμινάρια στην Ψυχολογία - ΣυμβουλευτικήΣε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, ανθρώπους με προβλήματα όρασης, παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, φοιτητές κτλ..

Περιγραφή:

Όλο και περισσότερα παιδιά με προβλήματα όρασης εντάσσονται στα σχολεία και πολλοί εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης θα δουλέψουν για πρώτη φορά με παιδιά με προβλήματα όρασης.Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουμε τη φύση των προβλημάτων των ατόμων με προβλήματα όρασης και να αποκτηθούν όλα τα εφόδια για την σωστή αντιμετώπιση αυτών των παιδιών σε μια σχολική τάξη.

Θεματικές ενότητες
-Τύφλωση
-Τυφλοκόφωση
-Οικογένεια παιδιών με προβλήματα όρασης
-Το παιδί με προβλήματα όρασης στη σχολική τάξη
-Ένταξη μιας τυφλής μαθήτριας στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Εισηγητής: Γκούρου Μαριάννα
Η Γκούρου Μαριάννα είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Εγκληματολογιας. Έχει εκπαιδευτεί στην Ειδική Αγωγή και κάτοχος ΠΜΣ στην Εκπαίδευση Ενηλίκων Απο το 2008 εργάζεται ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ και στις Σχολές Γονέων του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων). Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Το έργο προσφέρεται σε σχολεία, καπή και φυλακές.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 30 ΕΥΡΩ (25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΑΝΕΡΓΟΥΣ)

- Ολιγομελη τμηματα.
– Παρεχονται: βεβαιωση παρακολουθησης σεμιναριου και υλικο σημειωσεων.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 15-10-2019 18:45
Λήξη 15-10-2019 21:00
Χωρητικότητα 15
Τιμή ατόμου €30.00
Διοργανωτής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Εισηγητής Γκούρου Μαριάννα
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas