ΣΥΣΤΗΜΑ 5S +

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Το σεμινάριο πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις ώστε να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη φιλοσοφία, τις δυνατότητες και τα οφέλη από την υιοθέτηση της μεθοδολογίας 5S+. Παρουσιάζεται το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της Λιτής Διοίκησης- Πρόγραμμα 5S+ όπου κάθε «σπατάλη» ή «απώλεια» πρέπει να μηδενιστεί.

Το σύστημα 5S+ αποτελεί το θεμελιώδη λίθο για κάθε σύστημα συνεχούς βελτίωσης ή ολικής ποιότητας με σχεδόν μηδενικό κόστος εφαρμογής. Οι συμμετέχοντες μέσα από πολλά παραδείγματα, εκτενή χρήση multimedia , ασκήσεις, workshops από εταιρείες που έχουν εφαρμόσει 5S+ θα είναι σε θέση να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν ένα Πρόγραμμα 5S+ άμεσα.

Περιεχόμενα:

  • Φιλοσοφία και δυνατότητες από την μεθοδολογία 5S+
  • Οφέλη από την εφαρμογή του 5S+ (βελτίωση ροής εργασίας, μείωση απωλειών λειτουργίας κατηγοριοποιημένες, μετρήσιμα καλύτερη αξιοποίηση χώρου, πόρων, βελτίωση ασφάλειας και υγιεινής εργασίας, συνεισφορά στην ασφάλεια & υγιεινή προϊόντος για τρόφιμα, μετρήσιμη συνεισφορά στη διαρκή βελτίωση του οργανισμού)
  • Υλοποίηση και εφαρμογή του Προγράμματος 5S+

Απευθύνεται σε:

Επαγγελματίες και Στελέχη επιχειρήσεων  μεσαία, ανώτερα και ανώτατα, παραγωγικού η τομέα παροχής υπηρεσιών (Εργοδηγούς, Προϊστάμενους παραγωγής, συντήρησης, Διευθυντές παραγωγής,logistics και διασφάλισης ποιότητας, Τεχνικούς Δ/ντες, και Διοικητικούς)

Εισηγητές: Μιχάλης Λολίδης

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 30-05-2019 09:00
Λήξη 31-05-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μιχάλης Λολίδης
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas