Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τι βασικές αρχές της μικροβιολογίας των τροφίμων & τις βασικές νομοθετικές απαιτήσεις, να ερμηνεύουν αποτελέσματα μικροβιολογικών ελέγχων, να γνωρίζουν τους τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροοργανισμών στην εργασίας τους.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι στελέχη εταιρειών ή ιδιώτες και να προέρχονται απο διαφορετικούς κλάδους της αλυσίδας των τροφίμων.
Περιεχόμενα:
Απευθύνεται σε:
Στελέχη εταιρειών ή ιδιώτες και να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους της αλυσίδας των τροφίμων.
Εισηγητές: Βάσια Καζάζη, Γιάννης Μπαρράκος, Νάνσυ Δουκαλέτση, Παναγιώτης Κουτσούκος, Ιωάννης Σαρακατσιάνος, Δημήτριος Γεωργαντέλης
Πληροφορίες:
Έναρξη | 20-06-2019 09:00 |
Λήξη | 21-06-2019 17:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | €400.00 |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Εισηγητής | Βάσια Καζάζη, Γιάννης Μπαρράκος, Νάνσυ Δουκαλέτση, Παναγιώτης Κουτσούκος, Ιωάννης Σαρακατσιάνος, Δημήτριος Γεωργαντέλης |
Πόλη | Αθήνα |