Σήματα HALAL, KOSHER, VEGAN & VEGETARIAN: Διαβατήρια Εισόδου Ελληνικών Προϊόντων σε Ειδικές ΑγορέςΟι όροι Halal & Kosher αναφέρονται στα επιτρεπόμενα προς κατανάλωση προϊόντα από τους θρησκευτικούς πληθυσμούς των Μουσουλμάνων και Εβραίων αντίστοιχα. Οι δύο αυτές θρησκείες δεν έχουν μεταξύ τους τις ίδιες διατροφικές υποχρεώσεις, και διαφέρουν σημαντικά και από τις αντίστοιχες των χριστιανών. Για τον λόγο αυτό έχουν διαμορφωθεί τα δύο αυτά θρησκευτικά πιστοποιητικά, τα οποία παρέχουν την ασφάλεια στους πιστούς αυτών των θρησκειών να καταναλώσουν τρόφιμα (και άλλα προϊόντα) που δεν περιέχουν οποιοδήποτε συστατικό που τους απαγορεύει η θρησκεία τους να καταναλώσουν.
Έναρξη: 12-11-2024 10:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ISO/IEC 27001:2022 Transition CourseΤο μονοήμερο –εντατικό- εκπαιδευτικό σεμινάριο του Φορέα μας, θα σας προσφέρει τις γνώσεις που απαιτούνται για την αναβάθμιση, αναθεώρηση και διαχείριση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) σύμφωνα με το νέο Διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2022.
Έναρξη: 14-11-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
ISO 50001:2018- ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΟλοκληρώνοντας το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει πέραν των γνωστών συστημικών γνώσεων των Συστημάτων Διαχείρισης (ελέγχου τεκμηρίωσης, εκπαίδευσης, εσωτερικών επιθεωρήσεων, διαχείρισης μη συμμορφώσεων, ανασκόπησης κλπ.) και θεμελιώδεις γνώσεις.
Έναρξη: 19-11-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
FOOD DEFENCE, σε συνεργασία με τo Cibum.grΣε αυτό το σεμινάριο θα σας εξηγηθεί με απλά λόγια η έννοια των λειτουργικών τροφίμων (functional foods) και θα αναλυθούν τα βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθούν οι ομάδες “έρευνας και ανάπτυξης” των εταιρειών (Research and Development, R&D) για τον επιτυχή σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων λειτουργικών τροφίμων και ποτών.
Έναρξη: 19-11-2024 14:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
|
|
|
BRC Global Standard for Food issue 9Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.
Έναρξη: 02-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ISO 17025 - Οργάνωση και Τεχνική επάρκεια εργαστηρίωνΣτο σεμινάριο αυτό παρουσιάζεται η μεθοδολογία οργάνωσης ενός Εργαστηρίου Μετρήσεων, Δοκιμών και Διακριβώσεων στα πλαίσια της νέας έκδοσης του Προτύπου ISO 17025:2017. Η Διαπίστευση σύμφωνα με το Πρότυπο αυτό, αποτελεί την επίσημη αναγνώριση της τεχνικής επάρκειας και αξιοπιστίας του Εργαστηρίου σε ότι αφορά τις Υποδομές, το Προσωπικό, τις Μεθόδους και τον υπολογισμό της Αβεβαιότητας των Μετρήσεων και Αποτελεσμάτων.
Έναρξη: 05-12-2024 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΚPIs)Ολοκληρώνοντας το παρόν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αποτιμούν, με αναλυτικό & ποσοτικό τρόπο, την «πρόοδο» και βελτίωση μιας Επιχείρησης, σε σχέση και με τους στρατηγικούς της στόχους, και να θέτουν τους δείκτες / στόχους εκείνους οι οποίοι θα δημιουργήσουν «προστιθέμενη αξία» στην Επιχείρηση.
Έναρξη: 10-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
ISO 14001:2015 – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΑυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο για εκείνους που αναλαμβάνουν εσωτερικές περιβαλλοντικές επιθεωρήσεις ή που θα πρέπει να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να εφαρμόζουν προγράμματα εσωτερικών επιθεωρήσεων. Το σεμινάριο είναι επίσης χρήσιμο για τους επικεφαλής ομάδων και τους προϊσταμένους ΣΠΔ, οι οποίοι προσπαθούν να διευρύνουν την ευαισθητοποίησή τους σε περιβαλλοντικά θέματα προκειμένου να βελτιώσουν τη συνολική συμβολή τους στην επιτυχία της επιχείρησης. Το σεμινάριο δεν απαιτεί προηγούμενο εμπειρία στις επιθεωρήσεις ή στην περιβαλλοντική διαχείριση.
Έναρξη: 17-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|