Πληροφορίες για Εισηγητές

businessman

Το GoSeminars.gr προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες εισηγητές σεμιναρίων να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στην ενότητα Εισηγητές.

Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούμε να φέρουμε πιο κοντά τις εταιρείες διοργάνωσης Σεμιναρίων – Συνεδρίων με τους εισηγητές, βελτιώνοντας τη μεταξύ τους επικοινωνία και συνεργασία.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι ανοιχτή επίσης στο ευρύ κοινό, για να προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης για το βιογραφικό του κάθε εισηγητή και για τις δεξιότητές του. Έχει παρατηρηθεί ότι με αυτόν τον τρόπο οι εκπαιδευόμενοι επιταχύνουν την καλύτερη προσαρμογή τους στο σεμινάριο, αφού ο εισηγητής φαινομενικά δεν είναι κάποιο άγνωστο άτομο, αλλά κάποιος ο οποίος έχει παρουσιαστεί στο κοινό του, μέσω του βιογραφικού του.

Είναι σημαντικό επομένως το βιογραφικό που εισάγεται στη βάση μας να είναι πλήρες και να ακολουθεί την πιο κάτω μορφή:

Φωτογραφία

Φωτογραφία Εισηγητή: Εφόσον κάποιος το επιθυμεί μπορούμε να εισάγουμε τη φωτογραφία του (το προτείνουμε).

Βασικές Πληροφορίες

Όνοματεπώνυπο Εισηγητή: Το όνομα και το επώνυμο του κάθε εισηγητή.

Τηλέφωνο: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εμφανίζεται σε όλο το κοινό του GoSeminars.gr.

e-mail: Το e-mail του εισηγητή.

Τομείς εξειδίκευσης: Με βάση τις κατηγορίες Σεμιναρίων του GoSeminars.gr

Πόλεις Δραστηριοποίησης: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει περιορισμός πόλης αφήστε το κενό.

Αναλυτικές Πληροφορίες

Σπουδές: Αναλυτικά οι σπουδές του εισηγητή με τις ημερομηνίες απόκτησης του κάθε τίτλου. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εισαχθεί τίτλος σπουδών ο οποίος δεν έχει ήδη αποκτηθεί.

Επαγγελματική Εμπειρία: Η επαγγελματική εμπειρία του εισηγητή, με τις εταιρείες στις οποίες έχει εργαστεί στο Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα, με τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της σύμβασής του σε κάθε οργανισμό.

Διδακτική Εμπειρία: Η εκπαιδευτική εμπειρία του εισηγητή και τα σεμινάρια στα οποία έχει πάρει μέρος σαν εισηγητής, με τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Πεδία Ενδιαφέροντος: Πληροφορίες σε σχέση με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του εισηγητή και την εξειδίκευσή του πάνω στο επιστημονικό του αντικείμενο.

Δημοσιεύσεις - Βραβεύσεις: Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις του εισηγητή, καθώς και οι βραβεύσεις του, εφόσον υπάρχουν. 

Πιστοποιήσεις: Οι πιστοποιήσεις που έχει λάβει ο εισηγητής, εφόσον υπάρχουν.

Για την καταχώρηση των βιογραφικών σας στο GoSeminars.gr αρκεί να αποστείλετε ένα email με το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Οι καταχωρήσεις για τους πρώτους 50 εισηγητές πραγματοποιήθηκαν δωρεάν!

© 2024 Digital Ideas