Διαφημιστείτε μαζί μας και δώστε τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο όγκο δυνητικού κοινού να δει και να επιλέξει το δικό σας σεμινάριο.

Μπορείτε πολύ εύκολα να στοχεύσετε μέσα από το GoSeminars.gr συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι ενδιαφέρονται για εξειδικευμένα σεμινάρια, καθώς το site μας είναι απόλυτα κατηγοριοποιημένο, ενώ επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να σταλεί newsletter μόνον στους ανθρώπους εκείνους που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν e-mail για συγκεκριμένη κατηγορία σεμιναρίων.

Χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε μήνα το GoSeminars.gr και το χρησιμοποιούν ως πρωταρχική πηγή αναφοράς τους στον τομέα των σεμιναρίων. Καθημερινά το GoSeminars.gr δέχεται πάνω από 1.000 άτομα τα οποία ψάχνουν αποκλειστικά για σεμινάρια, ενώ τους τελευταίους 20 μήνες έχουμε ξεπεράσει τις 2.500 εγγραφές σε διάφορα σεμινάρια με πάνω από 200.000 ευρώ παραγωγή για τους πελάτες μας.

Γι’ αυτό θεωρούμε πως εφόσον διενεργείτε σεμινάρια το καλύτερο μέρος για να τα προωθήσετε είναι το GoSeminars.gr. Μπείτε στη διαδικασία να μας δώσετε τα σεμινάριά σας για ανάρτηση στον ιστότοπό μας και δείτε πλέον τα πραγματικά αποτελέσματα της προβολής σας.

Δεν είναι τυχαίο πως 125 εταιρείες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μας εμπιστεύονται την προώθηση των σεμιναρίων τους και ανανεώνουν συνεχώς τις εγγραφές τους μαζί μας, ενώ αρκετές νέες εταιρείες εγγράφονται εβδομαδιαία στο site μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση στον ιστότοπό μας, μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για διαφήμιση και ένας από τους υπευθύνους Μάρκετινγκ, θα έρθει σε απευθείας επαφή μαζί σας για να διαγνώσει τις ακριβείς ανάγκες σας.

Κάθε διαφημιστική καμπάνια που στήνεται για εσάς από το GoSeminars.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να παράγετε σε πραγματικό χρόνο αναλυτικά στατιστικά με την ακριβή επίδοση της διαφήμισής σας στο site μας.

© 2024 Digital Ideas