Πρώτος αναγνωρισμένος φορέας ελέγχου για εγκαταστάσεις ψυχαγωγικών πάρκων η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΗ ανάγκη για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων ψυχαγωγικών πάρκων (Λούνα Πάρκ) κρίνεται στις ημέρες μας, πιο επιτακτική από ποτέ. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανταποκρινόμενη σε αυτή την απαίτηση, είναι ο πρώτος Φορέας στη χώρα μας, ο οποίος εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας με τον μοναδικό αριθμό “001” στο πεδίο του «Ελέγχου εξοπλισμού και διατάξεων ψυχαγωγίας», σύμφωνα με την νέα ελληνική νομοθεσία Υ.Α 50116-ΦΕΚ2065Β’ 20.05.2020 και τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ας μιλήσοÜμε για Βιωσιμότητα - Κάλυψη των δεικτών ESG: Οδικός χάρτης συμμόρφωσης ή βιώσιμης ανάπτυξης – Ευκαιρίες και κίνδυνοι

TUVAustria2021Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προβαίνουν στη μέτρηση και τη δημοσιοποίηση δεικτών που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναδεικνύεται σε Great Place to Work® από τους εργαζομένους της

TUV Hellas newΤη διάκριση του Great Place to Work® έλαβε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) μετά από αξιολόγηση από τον ομώνυμο οργανισμό.

Τιμητικές διακρίσεις σε σημαντικές προσωπικότητες των Καλαβρύτων και συνεργάτες απένειμε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΜια σειρά από σημαντικές προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων τα τελευταία χρόνια, τίμησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του Φορέα, ο οποίος δίνει σταθερά έμφαση στην έμπρακτη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και στην αναγνώριση της προσφοράς βέλτιστων πρακτικών και πρωτοβουλιών σε αυτή.

TÜV AUSTRIA Hellas | Webinar: Εξελίξεις στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία - Απαιτήσεις και προκλήσεις για τον Τουριστικό κλάδο

TUVAustria2021Εξελίξεις στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία: Απαιτήσεις και προκλήσεις για τον Τουριστικό κλάδο

Με αφορμή τις νέες υποχρεώσεις που προκύπτουν στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία, η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει διαδικτυακή δωρεάν ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία και τις απαιτήσεις και προκλήσεις για τον τουριστικό κλάδο.

Iστορικό Υψηλό κύκλο εργασιών και νέα εταιρική ταυτότητα για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΝέο ιστορικό υψηλό κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) το 2022, φτάνοντας τα 18 εκ. € στην Ελλάδα και τα 25 εκ. € συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών σε Κύπρο και Αίγυπτο, επιβεβαιώνοντας τη θέση της εταιρείας ως ο μεγαλύτερος μεταξύ των φορέων πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Σελίδα 1 από 42

© 2023 Digital Ideas