Την ΕΑΒ πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΤην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ Α.Ε.), τη μεγαλύτερη αεροναυπηγική και αμυντική εταιρεία της χώρας, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - "Γιατί να επιλέξετε το μονοπάτι Soft Skills - Προσωπική Ανάπτυξη;"

APTH KEDIVIM newΚάθε άτομο, ομάδα και οργανισμός έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί. Οι υψηλές επιδόσεις είτε είναι ατομικές, είτε ομαδικές εξαρτώνται από τη σωστή νοοτροπία. Με τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων (soft skills)-Προσωπική ανάπτυξη μέσω Coaching», (διάρκειας 420 ωρών), που διοργανώνεται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, μπορείτε υιοθετώντας σωστή νοοτροπία, να αναπτύξετε την αύξηση της ευφυΐας, της επιτυχίας και της αυτοπεποίθησής σας.

Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) με έμφαση στη λήψη διοικητικών αποφάσεων με χρήση Η/Υ

APTH KEDIVIM newΣυνεχίζεται με επιτυχία ο 5ος κύκλος του επιμορφωτικού προγράμματος «Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) με έμφαση στη λήψη διοικητικών αποφάσεων με χρήση Η/Υ», διάρκειας 70 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί και θα υλοποιηθεί με σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ.

ΒΙΑΝΕΞ: Η πρώτη Φαρμακευτική εταιρεία που πιστοποιείται για το Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Πάτρα από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUVHellas2020Τη ΒΙΑΝΕΞ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τη διασφάλιση ποιότητας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUVHellas2020Πρόγραμμα επιμόρφωσης που αφορά θέματα διασφάλισης ποιότητας ολοκλήρωσε με επιτυχία η Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts) από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με την GEP

TUV Hellas finalΠρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts), με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024 προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο πρωτοπόρος φορέας Επιθεώρησης & Πιστοποίησης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την GEP, τη μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του HFMA και αφορά στον εξειδικευμένο επαγγελματία που είναι αρμόδιος για τη διαχείριση των υποστηρικτικών υπηρεσιών ενός οργανισμού.

Σελίδα 1 από 48

© 2024 Digital Ideas