Στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΣτο πλευρό των χιλιάδων πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες βρίσκεται η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) - "Εργαστηριακές δοκιμές και μη καταστροφικοί έλεγχοι δομικής παθολογίας κατασκευών Ο/Σ"

TUV Hellas newΣας καλωσορίζουμε στο νέο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 33 ωρών, με θεωρητικό και πρακτικό μέρος και 100 % σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (μέσω ZOOM), που διοργανώνει ο φορέας μας.

Επέκταση δραστηριοτήτων της ACTA-Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μέλους του TÜV AUSTRIA Group σε Τσεχία και Αλβανία!

TUVAustria2021Η ΑCTA, ο κορυφαίος φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος του TÜV AUSTRIA Group, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος των πιστοποιήσεων της CERTIPORT, (κορυφαίο φορέα πιστοποίησης στο κόσμο, με τις αυθεντικές πιστοποιήσεις της Microsoft, Adobe, Cisco, Apple κ.α.) στην Ελλάδα από το 2010, επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της σε Τσεχία και Αλβανία.

Την τουριστική βιομηχανία της Ρόδου στηρίζει έμπρακτα η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΤην έμπρακτη στήριξή της στην τουριστική βιομηχανία της Ρόδου προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), με τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης να βρίσκεται στο πλευρό των ξενοδόχων, των επιχειρηματιών και των κατοίκων του «Νησιού των Ιπποτών».

Εκπαιδεύοντας την νέα γενιά web designers – developers

TPE Hron PanAigaiouΑυτός είναι ο στόχος του προγράμματος MicroMaster in Web Design & Development, ένα κοινό επαγγελματικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων.

Ένα πρόγραμμα που έχει δυο σημαντικές πτυχές. Την ακαδημαϊκή αλλά και την επαγγελματική του διάσταση.

Τρεις σημαντικές βραβεύσεις για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα Education Leaders Awards 2023

TUV Hellas finalΤρεις σημαντικές βραβεύσεις στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2023 απέσπασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει ο φορέας στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Σελίδα 1 από 45

© 2023 Digital Ideas