Νέα σεμινάρια από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΤα Nέα Σεμινάρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), σας προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε εσείς ή το ανθρώπινο δυναμικό σας, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές της αγοράς. Κλείστε σήμερα τη θέση σας!

Επιδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον κλάδο του Τουρισμού

TUV Austria newΕπιδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον κλάδο του Τουρισμού

Σεμινάριο για ESG και Βιώσιμη Ανάπτυξη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΤα φλέγοντα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης των κριτήριων ESG αλλά και τις απαιτήσεις των σχετικών ευρωπαϊκών οδηγιών καλύπτει το σεμινάριο με θέμα «Τα κριτήρια ESG και τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESRS)» που διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

TÜV AUSTRIA Hellas: Καλύπτει μέρος των εξόδων θέρμανσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων

TUV Austria newΗ TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, υποστηρίζει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με κάθε νέα εγγραφή στα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy, συμβάλλοντας στην κάλυψη μέρους των εξόδων θέρμανσης του «Χαμόγελου».

Βασιλική Καζάζη: «Η βιωσιμότητα εξασφαλίζει τις ανάγκες του σήμερα και διασφαλίζει τις ανάγκες των επόμενων γενεών»

TUV Hellas new«Η βιωσιμότητα εξασφαλίζει τις ανάγκες του σήμερα και διασφαλίζει τις ανάγκες των επόμενων γενεών»

Σεμινάριο για Πιστοποίηση Εταιρειών για το ΒΙΜ (Building Information Modeling) με το Διεθνές Πρότυπο ISO 19650-2 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΤις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να πιστοποιήσουν την εταιρεία τους για το Building Information Modeling (BIM) προσφέρει στους συμμετέχοντες στο σχετικό σεμινάριο που διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Σελίδα 1 από 47

© 2024 Digital Ideas