Στο σεμινάριο F&B Cost Control, κάθε εργαζόμενος στην εστίαση θα μπορέσει να κατανοήσει τον καίριο ρόλο της διοίκησης στην διαχείριση του κόστους.
Λόγω της αύξησης των ταξιδιών στην μετά Covid εποχή, οι κοριοί έχουν μετατραπεί σε μάστιγα, εμφανιζόμενοι σε ξενοδοχεία, σπίτια ακόμη και μέσα μεταφοράς.
Σε αυτό το σεμινάριο, κάθε εργαζόμενος του ξενοδοχείου θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει τις προκλήσεις που συνδέονται με την ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.