ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 19-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΤο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συνολικής κατανόησης των τεχνολογιών του υδρογόνου, των εφαρμογών τους, των προκλήσεων και των ευκαιριών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης από την οικονομία των ορυκτών καυσίμων σε ένα βιώσιμο ενεργειακό μοντέλο.
Έναρξη: 19-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΤο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συνολικής κατανόησης των τεχνολογιών του υδρογόνου, των εφαρμογών τους, των προκλήσεων και των ευκαιριών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης από την οικονομία των ορυκτών καυσίμων σε ένα βιώσιμο ενεργειακό μοντέλο.
Έναρξη: 10-10-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
Εκπαίδευση εργοδηγών παραγωγήςΤο Σεμινάριο απευθύνεται στα Στελέχη που εμπλέκονται στη Διαχείριση των Έργων και ιδιαίτερα σε όσους έχουν την ευθύνη για την αποδοτική Διαχείριση των πόρων και την ακριβή Αποτύπωση της Κοστολόγησής τους.
Έναρξη: 30-10-2024 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
Audit Εργοστασίου: Best Practices & ToolsΤο σεμινάριο αυτό απευθύνεται στα Ανώτερα Στελέχη του Εργοστασίου, σε Διευθύνοντες Συμβούλους και Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων που διαθέτουν Παραγωγική Μονάδα ή έχουν ως αντικείμενο Εγκαταστάσεις και Service Εξοπλισμού και Τεχνικά Έργα.
Έναρξη: 05-11-2024 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
Επιστημονική ΔειγματοληψίαΚατά τον έλεγχο των παραλαμβανόμενων Παρτίδων, ένα μεγάλο μέγεθος Δείγματος - πέρα από το απαιτούμενο - δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι διασφαλίζει καλύτερα την Ποιότητα, ενώ φυσικά αυξάνει το κόστος του Ποιοτικού Ελέγχου. Η συνηθισμένη πρακτική λήψης Δείγματος, ως ποσοστό του μεγέθους της Παρτίδας, είναι απολύτως λανθασμένη και αντιεπιστημονική. Επίσης, η συνεχής Δειγματοληψία στη Γραμμή Παραγωγής, πολλές φορές, γίνεται με τρόπο ατεκμηρίωτο που δεν στηρίζεται στα Διεθνώς Ισχύοντα Πρότυπα. Συνεπώς και στις δύο περιπτώσεις δεν παράγονται αξιόπιστα αποτελέσματα ως προς το Επίπεδο της Ποιότητας που ελέγχεται.
Έναρξη: 15-11-2024 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 28-11-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|