|
|
|
Eπιλογή – Εγκατάσταση – Λειτουργία και Συντήρηση Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ)Μετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.
Έναρξη: 25-11-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 28-11-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΑΤΕΧ-ΜΕΛΕΤΗ / EΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣΟλοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις περιοχές που μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές ατμόσφαιρες και τους κινδύνους ανάφλεξης που μπορεί να προκύπτουν στις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης θα αποκτήσουν ειδικές γνώσεις για την Διαχείριση των Κινδύνων σε εγκαταστάσεις όπου προκύπτουν κίνδυνοι δημιουργίας εκρηκτικών ατμοσφαιρών.
Έναρξη: 02-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΑπευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς που παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμού ή/και ανακαίνισης στον κτιριακό τομέα.
Έναρξη: 03-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 05-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΣΥΣΤΗΜΑ 5S+ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝΤο σεμινάριο πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις ώστε να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη φιλοσοφία, τις δυνατότητες και τα οφέλη από την υιοθέτηση της μεθοδολογίας 5S+. Παρουσιάζεται το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της Λιτής Διοίκησης- Πρόγραμμα 5S+ όπου κάθε «σπατάλη» ή «απώλεια» πρέπει να μηδενιστεί.
Έναρξη: 10-12-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
|
|