|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 30-01-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συνολικής κατανόησης των τεχνολογιών του υδρογόνου, των εφαρμογών τους, των προκλήσεων και των ευκαιριών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης από την οικονομία των ορυκτών καυσίμων σε ένα βιώσιμο ενεργειακό μοντέλο.
Έναρξη: 06-02-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
H ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή όλων των απαιτούμενων γνώσεων & πρακτικών συμβουλών για την ασφαλή και πλήρως ελεγχόμενη χρήση των εκρηκτικών υλών. Οι εκρηκτικές ύλες στα χέρια κατάλληλων ανθρώπων, αποτελούν ένα από τα παραγωγικότερα «εργαλεία» εκτέλεσης των μεγάλων τεχνικών έργων, που συνήθως απαιτούν σημαντικό όγκο εκσκαφών.
Έναρξη: 11-02-2025 15:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
CARBON BORDER ADJUSTMENT MECHANISM (CBAM) This training session provides an in-depth understanding of the Carbon Border Adjustment Mechanism (CBAM), a key component of the European Union’s strategy to reduce carbon emissions and combat climate change. CBAM aims to prevent “carbon leakage” by ensuring that imported goods are subject to the same carbon costs as products manufactured within the EU.
Έναρξη: 14-02-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 20-03-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συνολικής κατανόησης των τεχνολογιών του υδρογόνου, των εφαρμογών τους, των προκλήσεων και των ευκαιριών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης από την οικονομία των ορυκτών καυσίμων σε ένα βιώσιμο ενεργειακό μοντέλο.
Έναρξη: 28-03-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συνολικής κατανόησης των τεχνολογιών του υδρογόνου, των εφαρμογών τους, των προκλήσεων και των ευκαιριών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης από την οικονομία των ορυκτών καυσίμων σε ένα βιώσιμο ενεργειακό μοντέλο.
Έναρξη: 22-05-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|