|
|
|
|
|
|
ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Το σεμινάριο αφορά την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στον έλεγχο, στην αξιολόγηση και το συντονισμό του συνόλου των μελετών που αφορούν κατασκευή έργων Οδοποιίας, προκειμένου αφενός να εντοπίζουν παραλείψεις και σφάλματα και αφετέρου να προτείνουν τεχνικές λύσεις που διευκολύνουν την κατασκευή και τη λειτουργία των έργων μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο και το κόστος κατασκευής.
Έναρξη: 02-07-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ΑΤΕΧ - ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε Στελέχη της Βιομηχανίας που είναι επιφορτισμένα με την τήρηση των μεθόδων της «Αντιεκρηκτικής Προστασίας» και την αποφυγή δημιουργίας «Επικίνδυνων Ατμοσφαιρών», καθώς και στους Τεχνικούς Ασφαλείας διαφόρων ειδικοτήτων που καλούνται να εκτιμήσουν τους κινδύνους για να λάβουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας που πρέπει να παρθούν σε περιπτώσεις δημιουργίας εκρήξιμων ατμοσφαιρών.
Έναρξη: 09-07-2025 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ Το σεμινάριο αποσκοπεί στη κατάρτιση Εργαζομένων στη βιομηχανία συσκευασιών, Στελεχών Παραγωγής QA και R&D, Αγοραστών και Συμβούλων σε επιχειρήσεις τροφίμων στα βασικά των υλικών συσκευασίας, την τρέχουσα γνώση με στόχο την ορθή επιλογή υλικών για τις ανάγκες τους.
Έναρξη: 11-07-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ΑΤΕΧ-ΜΕΛΕΤΗ / EΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις περιοχές που μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές ατμόσφαιρες και τους κινδύνους ανάφλεξης που μπορεί να προκύπτουν στις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης θα αποκτήσουν ειδικές γνώσεις για την Διαχείριση των Κινδύνων σε εγκαταστάσεις όπου προκύπτουν κίνδυνοι δημιουργίας εκρηκτικών ατμοσφαιρών.
Έναρξη: 15-07-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 24-07-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|