Βασικές Αρχές MarketingTο σεμινάριο επικεντρώνεται στην ανάλυση των αναγκών του σύγχρονου Καταναλωτή/Πελάτη και στις βασικές Αρχές και Λειτουργίες του Marketing.
Έναρξη: 28-03-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 28-03-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
Maintenance ManagementΣκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι η παρουσίαση της μεθοδολογίας σχεδιασμού, υλοποίησης και παρακολούθησης ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Προγραμματισμού και Ελέγχου Συντήρησης και Αντικατάστασης Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων.
Έναρξη: 28-03-2024 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
FOOD DEFENCE, σε συνεργασία με τo Cibum.grΣε αυτό το σεμινάριο θα σας εξηγηθεί με απλά λόγια η έννοια των λειτουργικών τροφίμων (functional foods) και θα αναλυθούν τα βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθούν οι ομάδες “έρευνας και ανάπτυξης” των εταιρειών (Research and Development, R&D) για τον επιτυχή σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων λειτουργικών τροφίμων και ποτών.
Έναρξη: 28-03-2024 13:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΤο συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει στους συμμετέχοντες με όλες τις βασικές γνώσεις σχετικά με τα θεμελιώδη ζητήματα Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας (ΥΑΕ) που αφορούν το σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως είδους. Η εκπαιδευτική ύλη έχει καταρτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει τόσο τις βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας ΥΑΕ, ενώ παράλληλα αναλύονται θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους εμπλεκομένους με τις ασφαλείς συνθήκες εργασίας.
Έναρξη: 29-03-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
PR372 - FSSC 22000 v.5.1 Lead Auditor Course (Course ID: 2420)The aim of this course is to provide delegates with the knowledge and skills required to perform first, second and third-party audits of Food Safety Management Systems as per FSSC 22000 requirements, in accordance with ISO 19011 and ISO 17021, as applicable. All references in this document to ISO standards are to the current versions unless stated otherwise.
Έναρξη: 01-04-2024 08:45 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
PR359 - FSMS ISO 22000:2018 Lead Auditor Course (Course ID: 2016)
The aim of this course is to provide delegates with the knowledge and skills required to perform first, second and third party audits of Food Safety management systems against ISO 22000:2018, in accordance with ISO 19011 and ISO 17021, as applicable. All references in this document to ISO standards are to the current versions unless stated otherwise.
Έναρξη: 01-04-2024 08:45 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|