|
|
ISO 9001:2015 – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣΤο ιδιαίτερα διαδραστικό αυτό διήμερο σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για όσους, που απαιτούν μια εις βάθος κατανόηση του εύρους των τεχνικών και των αρχών της επιθεώρησης συστημάτων ποιότητας. Καλύπτει επίσης τις ανάγκες του ρόλου του εσωτερικού επιθεωρητή στην ανάπτυξη κι εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ποιότητας. Το σεμινάριο αυτό είναι εγκεκριμένο από από τον International Register of Certificated Auditors (IRCA,)
Έναρξη: 05-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
BRC Global Standard for Food issue 9Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.
Έναρξη: 09-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
Πιστοποίηση στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς IFRS από το ICAEWΣε συνεργασία με το ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ / ΔΛΠ / IFRS), στα ελληνικά. Το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει την απαραίτητη θεωρητική γνώση πάνω στα ΔΠΧΑ όσο και την αίσθηση της πρακτικής εφαρμογής τους.
Έναρξη: 10-09-2024 00:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ISO/IEC 27001:2022 Transition CourseΤο μονοήμερο –εντατικό- εκπαιδευτικό σεμινάριο του Φορέα μας, θα σας προσφέρει τις γνώσεις που απαιτούνται για την αναβάθμιση, αναθεώρηση και διαχείριση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) σύμφωνα με το νέο Διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2022.
Έναρξη: 10-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 19-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΤο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα συνολικής κατανόησης των τεχνολογιών του υδρογόνου, των εφαρμογών τους, των προκλήσεων και των ευκαιριών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης από την οικονομία των ορυκτών καυσίμων σε ένα βιώσιμο ενεργειακό μοντέλο.
Έναρξη: 19-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
40+ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν τα στελέχη των Επιχειρήσεων σε τεχνικές για να λύνουν επιχειρηματικά προβλήματα και να λαμβάνουν αποφάσεις σταθμίζοντας ολιστικά τους στόχους της επιχείρησης και τις προτεραιότητες όλων των διευθύνσεων. Η ταχεία λήψη σωστών αποφάσεων είναι πλέον, στις συνθήκες κρίσεων, αναταράξεων και αβεβαιοτήτων, κρίσιμης σημασίας και απαραίτητη όσο ποτέ.
Έναρξη: 19-09-2024 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗΣτο συγκεκριμένο μονοήμερο σεμινάριο, διάρκειας πέντε (5) ωρών, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρόσφατες εκτεταμένες τροποποιήσεις που επέφερε ο Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36/Α/09-03-2021) στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων στην ελληνική έννομη τάξη (Ν.4412/2016). Ακολουθείται μία κριτική επισκόπηση/προβληματική των κυριότερων από αυτές, υπό το πρίσμα τόσο των Αναθετουσών Αρχών, όσο και των συμμετεχόντων Οικονομικών Φορέων.
Έναρξη: 19-09-2024 16:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|