|
BRC Global Standard for Food issue 9 Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.
Έναρξη: 10-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ MARKETING Tο σεμινάριο επικεντρώνεται στην ανάλυση των αναγκών του σύγχρονου Καταναλωτή/Πελάτη και στις βασικές Αρχές και Λειτουργίες του Marketing.
Έναρξη: 10-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ISO 39001:2012 ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το ISO 39001:2012 καθορίζει τις απαιτήσεις για τον Σχεδιασμό, Εφαρμογή και Πιστοποίηση ενός Συστήματος Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας και εφαρμόζεται από τους Οργανισμούς οι οποίοι επηρεάζουν την Οδική Κυκλοφορία, όπως: Εταιρίες Logistics / Μεταφορών, Επιχειρήσεις με Στόλο Οχημάτων (ΚΤΕΛ, Αστικές Συγκοινωνίες, Βιομηχανίες/Βιοτεχνίες, Super Markets), Εταιρίες Οδικής Βοήθειας, Εταιρίες Ταχυμεταφορών (Courier), Εταιρίες Ταξί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Διαχειριστές Εθνικών Οδών / Αυτοκινητοδρόμων.
Έναρξη: 14-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΤΕΧΝΙΚΕΣ COACHING ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Με το coaching διευκολύνουμε τους ανθρώπους να τακτοποιήσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους, να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους, να αποκτήσουν καλύτερη επίγνωση της κατάστασης, να πάρουν αποφάσεις και να σχεδιάσουν δράσεις, για να φτάσουν εκεί που θέλουν από τον δρόμο που τους ταιριάζει, αναπτύσσοντας και αξιοποιώντας το δικό τους δυναμικό.
Έναρξη: 14-04-2025 17:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΧΡΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Στο συγκεκριμένο μονοήμερο σεμινάριο, διάρκειας πέντε (5) ωρών, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρόσφατες εκτεταμένες τροποποιήσεις που επέφερε ο Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36/Α/09-03-2021) στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων στην ελληνική έννομη τάξη (Ν.4412/2016). Ακολουθείται μία κριτική επισκόπηση/προβληματική των κυριότερων από αυτές, υπό το πρίσμα τόσο των Αναθετουσών Αρχών, όσο και των συμμετεχόντων Οικονομικών Φορέων.
Έναρξη: 23-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
SUSTAINABLE EVENTS MANAGEMENT Το νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την TÜV HELLAS έρχεται να καλύψει την ανάγκη των επιχειρήσεων στην διερεύνηση των νέων τάσεων που επικρατούν διεθνώς σχετικά με τα εταιρικά events, αλλά και με τα θεματικά events ή/και τα events προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.
Έναρξη: 23-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος επαγγελματικός τίτλος του Association of Chartered Certified Accountants. Το ACCA έχει πάνω από 147.000 μέλη παγκοσμίως και στοχεύει στην υψηλής ποιότητας κατάρτιση τόσο σε επίπεδο τεχνικών γνώσεων όσο και επαγγελματικών ικανοτήτων και ηθικής, πολύτιμων για την επαγγελματική εξέλιξη στο χώρο των λογιστικών και οικονομικών επαγγελμάτων.
Έναρξη: 24-04-2025 00:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
40+ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν τα στελέχη των Επιχειρήσεων σε τεχνικές για να λύνουν επιχειρηματικά προβλήματα και να λαμβάνουν αποφάσεις σταθμίζοντας ολιστικά τους στόχους της επιχείρησης και τις προτεραιότητες όλων των διευθύνσεων. Η ταχεία λήψη σωστών αποφάσεων είναι πλέον, στις συνθήκες κρίσεων, αναταράξεων και αβεβαιοτήτων, κρίσιμης σημασίας και απαραίτητη όσο ποτέ.
Έναρξη: 24-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΥΓΕΙΑΣ Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές της επερχόμενης νομοθεσίας για την επισήμανση & παρουσίαση των τροφίμων, ενώ παράλληλα να κατανοήσουν θέματα που αφορούν ισχυρισμούς υγείας και διατροφικούς ισχυρισμούς με σκοπό την αποτελεσματική και ορθή ανάδειξη των προϊόντων τους.
Έναρξη: 24-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
|
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 28-04-2025 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|