ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).
Έναρξη: 30-03-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
|
TIME & STRESS MANAGEMENTKαθώς η ευρύτερη συνεργασία μεταξύ συναδέλφων επηρεάζεται από τη διαχείριση ατομικών συνθηκών, όπως η διαχείριση των υποχρεώσεων & των προτεραιοτήτων και το εργασιακό στρες, το σεμινάριο εμβαθύνει στα θέματα του time management και του stress management.
Έναρξη: 31-03-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
IFS V7Αναλύονται οι καινούριες απαιτήσεις του τεχνικού πρωτοκόλλου IFS V7. Στο σεμινάριο ερμηνεύεται η κάθε απαίτηση όπως τη βλέπουν και τη ζητάνε οι φορείς πιστοποίησης ενώ παράλληλα αναφέρονται παραδείγματα από την εφαρμογή στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.
Έναρξη: 03-04-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
ISO 27001:2013 - INFORMATION SECURITY MANAGEMENT SYSTEM (ISMS)Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση των επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ως προς το πρότυπο ISO / IEC 27001 (με ISO / IEC 27002), σε συμφωνία με τα πρότυπα ISO 19011 και ISO 17021, κατά περίπτωση.
Έναρξη: 03-04-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (SALES AND PRODUCTION PLANNING)Το 2-ήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους διδασκόμενους στους βέλτιστους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών των Πωλήσεων και της Παραγωγής με σκοπό τον καθορισμό, τον έλεγχο και την οριστικοποίηση των προβλέψεων και των στόχων των πωλήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς, τις δυνατότητες της Παραγωγής τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων (lead times υλών), την επιδιωκόμενη κερδοφορία και τη χρηματοδότηση των πλάνων πωλήσεων και παραγωγής.
Έναρξη: 03-04-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
BRC Global Standard for Food issue 9Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.
Έναρξη: 04-04-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
MAINTENANCE MANAGEMENTΣκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι η παρουσίαση της μεθοδολογίας σχεδιασμού, υλοποίησης και παρακολούθησης ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Προγραμματισμού και Ελέγχου Συντήρησης και Αντικατάστασης Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων.
Έναρξη: 04-04-2023 09:30 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|
RISK MANAGEMENTΤο νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την TÜV HELLAS έρχεται να καλύψει την ανάγκη σας για την κατανόηση των εννοιών του Risk Management, ώστε να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε και να αντιμετωπίζετε τα ρίσκα που αφορούν στην εταιρία σας, αλλά και να μπορέσετε να εφαρμόσετε με επιτυχία τις απαιτήσεις των νέων εκδόσεων των συστημάτων ποιότητας (ISO 9001:2015).
Έναρξη: 05-04-2023 09:00 Εγγραφή (ατόμου)
|
|
|
|