Παυλίδης Πάβελ

Παυλίδης Πάβελ

Τηλέφωνο: 6947438579, 2310 739194

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τομείς εξειδίκευσης: Γαστρονομία - Οινολογία

 

Σπουδές

 

2005: Πτυχίο πληροφορικής Certiport από τη MICROSOFT
2005: Δίπλωμα «Σχολής επαγγελμάτων Κρέατος» από τη Σ.Ε.Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2002: Δίπλωμα «Τεχνικού μαγειρικής τέχνης», Επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης
2001: Δίπλωμα «Τεχνικού μαγειρικής τέχνης» από τη σχολή ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1998: Απολυτήριο γενικού λυκείου από το 3°λύκειο Αμπελοκήπων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ - Η/Υ
Ξένες γλώσσες:
1) Καλά Αγγλικά
2) Μέτρια Γαλλικά-Πολωνικά
3) Άπταιστα Τσέχικα-Σλοβάκικα
Η/Υ:
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access 
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
  • «Παρουσίαση από τον αναγκαστικό συνεταιρισμό κροκοπαραγωγών Κοζάνης του ελληνικού saffran»
  • Στις 04/12/2000 «Γευστική προσέγγιση με εδέσματα από την Αρχαία Ελλάδα».
  • Στις 27/11/2000 «Γευστική γνωριμία με προϊόντα της McCain».
  • Στις 13/11/2000 «Σπαράγγια και η χρήση τους στην μαγειρική».
  • Στις 02/02/2000 «Επικοινωνία και ανθρώπινες σχέσεις».
  • Στις 01/02/2000 «Ιστορία του διεθνούς κινήματος ˝SLOW FOOD˝ προϊόντα Π.Ο.Π και γευστική προσέγγιση αυτών και γνωριμία με την τρούφα.
 
 

Επαγγελματική Εμπειρία  

 

16/4/2011-2/10/2011

BLUE LAGOON VILLAGE, Κώς

Sous Chef

 

23/3/2010-1/10/2010

AKS HOTEL HINITSA, Πόρτο Χέλι

Chef στα τμήματα a la carte: Sirocco restaurant & Sunset teracce

 

χειμερινές saizon 2006-2007-2008-2009

GRAND HOTEL PALACE, Θεσσαλονίκη

ως extra σε όλα τα πόστα της κουζίνας

 

21/4/2009-27/10/2009, 16/ 4/2008-01/11/2008, 16/4/2007-31/10/2007

NEPTUNE HOTEL, Κώς

Chef κρύας κουζίνας

 

17/4/2006-31/10/2006

MARMARI PALACE & MARMARI BEACH

Α´ μάγειρας υπεύθυνος κρύας κουζίνας

 

23/4/2005-31/10/2005

MARMARI PALACE & MARMARI BEACH

Α´μάγειρας υπεύθυνος κρύας κουζίνας

 

08/04/2004-22/10/2004

SANI BEACH HOTEL, ΣΑΝΗ Xαλκιδικής

A΄ μάγειρας στο πόστο της κρύας κουζίνας

 

01/10/2003-31/10/2003

Kitchen bar, Θεσσαλονίκης

Α΄μάγειρας στο πόστο της ζεστής κουζίνας

 

25/04/2003-13/10/2003

SUN BEACH HOTEL, Α.TΡΙΑΔΑ Θεσσαλονίκης

A΄ μάγειρας στο πόστο της ζεστής κουζίνας και στο πόστο της διακοσμητικής στην κρύα κουζίνα

 

16/04/2001-31/10/2001

SUN BEACH HOTEL, A.TΡΙΑΔΑ Θεσσαλονίκης

B΄ μάγειρας στο πόστο της ζεστής κουζίνας και στο πόστο της διακοσμητικής στην κρύα κουζίνα

 

15/01/2001-19/03/2001

Ταβέρνα «ο παράδεισος», ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ Θεσσάλονικης

στο πόστο της ζεστής κουζίνας

 

22/04/2000-19/09/2000

Πρακτική εξάσκηση στο ξενοδοχείο «VERGINA VILLAGE HOTEL», Ν.ΜΑΡΜΑΡΑΣ Χαλκιδικής

στο πόστο της ζεστής κουζίνας

 

Συστάσεις διαθέσιμες όπως ζητηθούν.

 

 

Δημοσιεύσεις - Βραβεύσεις

 

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 3° Πανελλήνιο Διαγωνισμό αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής στην κατηγορία καλλιτεχνική δημιουργία λαχανικών και φρούτων (σκάλισμα), που έγινε τον Μάρτιο του 2006 στη Θεσσαλονίκη.
 
ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 4° Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην κατηγορία καλλιτεχνική δημιουργία λαχανικών και φρούτων (σκάλισμα),  που έγινε τον Μάρτιο του 2005 στη Θεσσαλονίκη.
 
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 4° Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην κατηγορία δημιουργική σύνθεση από μαργαρίνη, που έγινε τον Μάρτιο του 2005 στη Θεσσαλονίκη.
 
ΈΠΑΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ στη 2η Συνάντηση γαστρονομικής δεξιοτεχνίας στην κατηγορία ζεστό πιάτο με θαλασσινά και ψάρι, που έγινε τον Μάρτιο του 2001 στη Θεσσαλονίκη.
 
1° ΒΡΑΒΕΙΟ στο 2°Διαγωνισμό μαγειρικής της SLOW FOOD στην κατηγορία πιάτο με σαλάτα που έγινε στις 28/1/2001.
 
1° ΒΡΑΒΕΙΟ στο 2°Διαγωνισμό μαγειρικής της SLOW FOOD στην κατηγορία ζεστό πιάτο με θαλασσινά που έγινε στις 28/1/2001.

 

 

YOU TUBE: FRUIT CARVING SKALISMA PAVEL PAVLIDIS

© 2024 Digital Ideas