Εργαλεία ΤΠΕ & Συναισθηματική Νοημοσύνη σε Αυτισμό, ΔΕΠΥ και Μαθησιακές Δυσκολίες με Χρήση Εξειδικευμένων Λογισμικών

PanAigaiouEPTAΣκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των επιμορφούμενων στο γνωστικό αντικείμενο των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων για την προσέγγιση της γνώσης από μαθητές στο πεδίο του Αυτισμού, της ΔΕΠΥ, των Μαθησιακών Δυσκολιών, καθώς και στη χρήση εργαλείων για την ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και σε άτομα που δραστηριοποιούνται σε επαγγέλματα ψυχικής υγείας και πρόνοιας. Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να είναι αρωγός και σε γονείς που έχουν παιδί με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και επιθυμούν μέσω των ΤΠΕ να συνδράμουν στη βελτίωση των τομέων που παρουσιάζει δυσκολίες. Το πρόγραμμα αποτελεί, επίσης, μια πολύ καλή ενίσχυση στον χώρο, για απόφοιτους ανθρωπιστικών σπουδών και επιστημών της αγωγής που θα ασχοληθούν με τον εκπαιδευτικό κλάδο. Τέλος, η δομή του προγράμματος έχει διαμορφωθεί ώστε να καλύπτει σφαιρικά το αντικείμενο και έτσι απευθύνεται σε οποιονδήποτε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιεί ήδη τεχνολογίες διασυνδεμένων έξυπνων συστημάτων στον επαγγελματικό του ή μη χώρο.

Οι διδακτικές ενότητες είναι οι ακόλουθες: 1. Θεωρητική Αναπλαισίωση: Ειδική Αγωγή / ΤΠΕ / Συναισθηματική Νοημοσύνη, 2. Μαθησιακές Δυσκολίες, 3. Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού και 4. Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ)

Εισηγητής: Χαράλαμπος Σκιάνης, Αθανάσιος Δρίγκας, Γεώργιος Παπαναστασίου, Χαρά Παπουτσή, Γιολάντα Σαλαπάτα, Ειρήνη Χαϊδή

Εκπτώσεις:
- 20% έκπτωση σε άνεργους
- 20% έκπτωση σε πολύτεκνους
- 20% έκπτωση σε φοιτητές παιδαγωγικών σχολών
- 20% έκπτωση σε εργαζόμενους στον εκπαιδευτικό τομέα
- 20% έκπτωση σε ΑΜΕΑ
- 10% έκπτωση σε προκαταβολή του συνολικού ποσού

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 31-05-2021 00:00
Λήξη 19-12-2021 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 30-05-2021
Τιμή ατόμου €600.00
Διοργανωτής ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Ε.Π.Τ.Α. – Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης»
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas