Business Chinese

El TranslationsΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μιλήστε τη γλώσσα των επιχειρήσεων στα κινέζικα και εμβαθύνετε στην εκμάθηση και επεξήγηση επιχειρηματικών όρων και εκφράσεων από τα κινέζικα στα ελληνικά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Business Chinese» σχεδιάστηκε με σκοπό να καλύψει την ζήτηση που παρατηρείται στον κινέζικο επιχειρηματικό κλάδο. Τα μαθήματα του προγράμματος περιέχουν ασκήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και συντακτικών δομών έτσι ώστε οι σπουδαστές να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές αλλά και γραπτές δεξιότητές τους στα κινέζικα ενώ μέσω της ανάγνωσης διαλόγων που πραγματοποιούνται σε μια κινέζικη επιχείρηση θα έρθουν σε επαφή και θα εξοικειωθούν με τον κινέζικο επιχειρηματικό κόσμο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στη χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης και πιστοποίησης εκπαίδευσης της σχολής μας (Κ.Δ.Β.Μ) στο Βusiness Chinese.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
Αφού ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα ο σπουδαστής θα κατανοεί πλήρως την κινέζικη επαγγελματική ορολογία. Έτσι, θα καταφέρει να χειρίζεται την επιχειρηματική γλώσσα και να συμμετέχει σε επαγγελματικές συναντήσεις και τηλεδιασκέψεις. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν αυτές τις δεξιότητες κάνοντας πρακτική εξάσκηση σε κείμενα επαγγελματικού περιεχομένου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
• “Situational business Chinese” (επαφή και εξοικείωση με κείμενα που θα αφορούν συγκεκριμένες πτυχές, π.χ. συνέντευξη εργασίας, διαπραγμάτευση και επίτευξη συμφωνιών, επαγγελματικές συναντήσεις, κλπ.)
• “Situational Grammar and syntax tips” (επεξήγηση γραμματικών φαινομένων και συντακτικών δομών μέσω κειμένων που θα περιέχουν τα αντίστοιχα φαινόμενα, σύνταξη μικρών κειμένων) κ.α.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ:
Το πρόγραμμα υλοποιείται με ευέλικτη μορφή μεικτής εκπαίδευσης (blended learning):
• Σύγχρονη διδασκαλία: Εξ αποστάσεως (live online)
• Ασύγχρονη υποστήριξη με την εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle:
Περιέχει εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις, βίντεο, φόρουμ επικοινωνίας με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές σε 24ωρη βάση.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
Απαραίτητη γνώση τουλάχιστον 400 – 2000 λέξεων στα κινέζικα (επίπεδο HSK2 – HSK4), πολύ καλή γνώση της ελληνικής καθώς και της χρήσης Η/Υ και του Internet.

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
• ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 μήνες / 21 εβδομάδες
• ΗΜΕΡΑ LIVE ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Κάθε Τρίτη (όλα τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και θα βρίσκονται στη διάθεση σας προς παρακολούθηση)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 08-03-2022 19:00
Λήξη 26-07-2022 21:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής EL-Translations
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas